کتاب کلیدهای شناخت و رفتار با دخترها
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای شناخت و رفتار با دخترها
«کلیدهای شناخت و رفتار با دخترها» نوشته نانسی سیندرمن(-۱۹۵۲) و پگ استریپ است.
کتاب کلیدهای شناخت و رفتار با دخترها از کتابهای دیگر در زمینه تربیت نوجوانان متمایز است، زیرا نهفقط رابطه مادر و دختر را به صورت ویژهای مورد بررسی قرار میدهد بلکه از دیدگاهی خوشبینانه نیز به آن نظر دارد. به نظر نویسندگان مشکلات نوجوانی فرصتی است تا فرزند، ضمن آزمودن مادر خود، بالهای پروازش را بیازماید و مادر نیز به آگاهی بیشتری دست یابد. تربیت کار دشواری است و بیتردید مادری کردن برای نوجوان نیز آسان نیست. اما تجربه، درسهای زیادی به ما خواهد آموخت. هرچه باشد همزمانی میانسالی مادر و بلوغ دختر کاملاً تصادفی نیست. حتی افرادی که چند سالی تا میانسالی فاصله دارند، در اوایل نوجوانی دختر خود، این همزمانی را با اندکی اختلاف تجربه میکنند.
این کتاب برخلاف کتابهای دیگر بر اساس مطالعات موردی نوشته نشده است؛ چرا که نویسنده پزشک است، نه روانشناس. در عوض، از نعمت تحقیقات خیرهکنندهای که در دهه گذشته درباره نوجوانی انجام شده، بهرهمند شدهاست، گرچه همواره اندکی از این تحقیقات در مطبوعات بازتاب داشته است. همچنین از طریق گفتگوهای تلفنی و مبادله E-mail از همکاری کارشناسان و محققان برخوردار شدهاند.
این کتاب درباره رشد است و رشد در دوره بلوغ، به غیر از دوره طفولیت، چرخهای بینظیر در زندگی انسان است. دختران در این دوره تغییرات فیزیکی، شناختی، عاطفی و اجتماعی را تجربه میکنند و همین دوره فرصتی در اختیار مادران قرار میدهد تا رشد و تحول را تجربه کنند، هرچند به یقین این تجربه با تجربه فرزندشان متفاوت خواهد بود.
تربیت جنسی و فرزندان ما
تربیت بچهها، تربیت خود ماستنائومی آلدورت
والدین قطعاً تأثیرگذارندستاره بابایی
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگیلیزا مکورت
محرمانه با مادران: آنچه باید درباره تربیت جنسی دختران دانستریحانه خلیل اکبر
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
من بعنوان یک پدر تمام تلاشم رو برای برای ارتباط بهتر با دخترنوجوانم انجام میدهم،با اینحال گاهی دلم برای کودکی اش تنگ میشود،من منکر نقش خانواده نیستم اما این بدون همراهی مدارس بسیار مشکل و ناقص میباشد. رابطه پدر ومادر
به ماداران که دختران ۹ تا ۱۸ سال دارند شدیدا توصیه میکنم
وقتی ۸۰ساله میشویم دیگرحتی دراینه نگاه نمیکنیم،یک کلاه بنفش روی سرمیگذاریم وبیرون میرویم تاازهمه چیزلذت ببریم.
خیلی کتاب خوبی بود و در موردِ مسائلِ زیر صحبت کرده بود در مورد نوجوانیِ فرزندخوانده ها نوجوانیِ فرزندانِ طلاق در موردِ واکنش نوجوانان در درگیری هایِ والدین علائم حاکی از افسردگی در نوجوانان اختلالاتی چون اضطراب جدایی، اضطراب فراگیر، جمع هراسی، وسواس فکری-عملی ، اختلال
خوب بود
کتاب به سن نوجوانی دخترا میپردازه. من یه نگاه گذرا به کتاب کردم.چون دخترم هنوز پنج سالشه نخوندمش.شاید بعدا