کتاب بیشعور ضد گلوله
معرفی کتاب بیشعور ضد گلوله
«بیشعور ضد گلوله» نوشته خاویر کرمنت و جلد چهارم از مجموعه «بیشعوری» است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
یک بیشعور طوری استادانه همکاران، رقبا و هم نوعان خودش را گول میزند که دست آخر آنها شکست میخورند و او پیروز میشود. این یک قانون است و تا زمانی که فرد به خودش نیاید تا دیگر تحت تأثیر آن بیشعور قرار نگیرد، تا ابد الدهر ادامه دارد. وظیفهی من این است که به آنها نشان دهم چگونه یک بیشعور قربانیان خود را با مهارت خاصی گول می زند و در گام بعدی به آنها یاد میدهم چگونه مانع این کار شوند. تمام زندگیام را میگذارم تا بیشعورها را سر جای خود بنشانم.
قبل از اینکه صدمات احتمالی یک بیشعور به جامعه و اطرافیان شناخته شود، میتواند مضرات سنگینی را وارد آورد. درست مثل مورد آنابلا. با اینکه خودش یک بیشعور نوپا بود، اما اصلاً متوجه استفادهها و سوءاستفادههای رئیسش از خود نشد. آقای بیکرسون خیلی آرام و از روی اصول خاص خود، شخصیت درونی او را تغییر داد و او را به یک ربات بیشعور کوچولو تبدیل کرد که قادر است نظرات و پیشنهادهای دیگران را به گند بکشاند.
به عبارت دیگر آنابلا به سخنگوی تمام و کمال بیشعور سمی مثل آقای بیکرسون تبدیل شده بود. در کراپیتال هیل به خوبی کارش را بدون کوچکترین تردیدی انجام داده بود. البته این را هم بگویم که هرکس که آنجاست، بیشعور است. به گفتهی لرد اکشن: «قدرت محض، بیشعور محض هم خلق میکند.»
این بنده خدا سوراخ دعا را پیدا کرده و ظاهرن قرار است سالی یک جلد بیشعوریِ جدید به بازار عرضه کند...
در مورد جلد چهارم از کتاب بیشعوری گویا ، نویسنده فقط نیت داشته سالی یک کتاب بیشعوری بنویسد به همین دلیل در این نگارش شروع به نوشتن کتاب داستان نموده است ، از آنجایی که خود نویسنده نیز می داند
اولین چاپش بهتر بود بعد تغییر کرد
به نظر من دو جلد اول و سوم بیشعوری اکتفا میکنه برای ترمیم رفتارهای زشت و درمان بیشعوری های خودمون ، حکایت بر این است برای توبه همون حج اول کفایت میکنه
این کتاب خودش غیر قانونی هست ، ترجمه اصلی و درستش مال انتشاران تیسا و آقای محمود فرجامی هست بقیه ترجمه ها اون ترجمه رو ورداشتن در بعضی جاها تغییرش دادن و بعضی تغییر ندادن و چاپ کردن حتی طرح
این چاپش تحریف شد ب نظرم.ولی درکل ابعادمختلف بیشعوری رو بیان میکنه خوبه ک بدونیم....😂
ترجمه فرجامی از همش بهتره
اخه تا چند ادامه داره بیشعوری 😄
من کلا تمام کتاب های بیشعوری رو یه جورایی دوست داشتم ارزش یک بار خوندن داشتن اما جلد یک از همه جذاب تره
بی شعوری مگه دو جلد نیست؟