دانلود و خرید کتاب اقتصاد احساسی رولند تی راست ترجمه معصومه مترصد
تصویر جلد کتاب اقتصاد احساسی

کتاب اقتصاد احساسی

معرفی کتاب اقتصاد احساسی

کتاب اقتصاد احساسی نوشتۀ رولند تی راست و مینگ هوی هوانگ با ترجمۀ معصومه مترصد در انتشارات شباهنگ به چاپ رسیده است. این کتاب دربارۀ نحوۀ مواجهۀ انسان با هوش مصنوعی است و ضمن تحلیل چالش‌های بشر با آن، دربارۀ ایجاد عصر همدلی به دست این فناوری توضیح می‌دهد.

درباره کتاب اقتصاد احساسی

ظهور فناوری‌های جدید همواره با سوگیری و مخالفت همراه است. رولند تی راست و مینگ هوی هوانگ، نویسندگان کتاب اقتصاد احساسی با تمرکز بر مفاهیم انسانی در مراحل توسعۀ هوش مصنوعی و با نگاه به صنعت و کسب‌وکار، یک نقشۀ راه برای آیندۀ زندگی بشر ترسیم کرده‌اند. آن‌ها ضمن پرداختن به مراحل پیشرفت هوش مصنوعی، در زمینۀ آیندۀ کسب‌وکار، آموزش، مدیریت، سیاست، حکمرانی و اخلاق نیز حرف‌های تازه‌ای دارند. کتاب اقتصاد احساسی، همچنین دربارۀ سهم انسان از جهان آینده مبتنی بر پیشرفت هوش مصنوعی است. نویسندگان کتاب از استادان برجستۀ کسب‌وکار هستند و تحلیل آن‌ها از وضعیت پیش روی جهان و سناریوها برای آیندۀ هوش مصنوعی به‌رغم شگفت‌انگیزی، منطقی و محتمل هستند. کتاب می‌گوید بشر امروز برای بقا در وضعیت جدید که هوش مصنوعی در حال پیشرفت همه‌جانبه است باید سازوکارهای تازه داشته باشد. همدلی و احساسات انسانی چیزی است که برای ماشین‌ها دست‌کم تا چند دهۀ آینده دست‌یافتنی نیست. بازار کار آینده برخلاف زمان حاضر، متعلق به مشاغل مبتنی بر روابط اجتماعی و همدلی خواهد بود. نویسندگان می‌گویند دولت‌هایی که با سیاست‌گذاری مناسب برای حضور در اقتصاد احساسی مجهز شده باشند بیش از دیگران در مسیر توسعه گام برمی‌دارند.

پیشرفت هوش مصنوعی باعث ایجاد یک اقتصاد احساسی می‌شود که در آن هوش مصنوعی بیشتر امور فکری را انجام می‌دهد و انسان‌ها باید برای انجام کارهایی که هنوز در آن عملکرد بهتری دارند تلاش کنند؛ یعنی وظایفی که شامل هوش احساسی و روابط بین فردی می‌شود. این تحول تقریباً همه‌چیز را زیرورو خواهد کرد. هدف کتاب، کمک به آدم‌ها برای درک این تغییرات است.

کتاب اقتصاد احساسی در ۱۶ فصل تدوین شده است. عنوان فصل‌ها عبارت‌اند از:

فصل اول: هوش مصنوعی در مسیر خلق عصر همدلی

فصل دوم: اقتصاد فیزیکی

فصل سوم: اقتصاد تفکر

فصل چهارم: اقتصاد احساس

فصل پنجم: عصر ایموجی‌ها

فصل ششم: مشاغلی که احساس دارند

فصل هفتم: عصر زنان

فصل هشتم: سیاستی که احساس دارد

فصل نهم: آموزش چطور باید تغییر کند؟

فصل دهم: هوش مصنوعی و مصرف‌کنندگان

فصل یازدهم: مدیریت در اقتصاد احساس

فصل دوازدهم: کارکردهای اخلاقی و حکمرانی

فصل سیزدهم: خلاقیت مصنوعی

فصل چهاردهم: هوش مصنوعی برای احساس

فصل پانزدهم: آن سوی اقتصاد احساس

فصل شانزدهم: نتیجه‌گیری پایانی

خواندن کتاب اقتصاد احساسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های مدیریت و کسب‌وکار و نیز علاقه‌مندان به موضوع هوش مصنوعی پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۶۱ صفحه

حجم

۱٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۲۶۱ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
تومان