معرفی و دانلود رایگان کتاب تفسیر نمونه (جلد چهاردهم)
تصویر جلد کتاب تفسیر نمونه (جلد چهاردهم)
off

کتاب تفسیر نمونه (جلد چهاردهم)

۵.۰(از ۴ امتیاز)

معرفی کتاب تفسیر نمونه (جلد چهاردهم)

«تفسیر نمونه» یک مجموعه تفسیر قرآن کریم زیر نظر آیة‌اللّه العظمی ناصر مکارم شیرازی است. جلد چهاردهم به سوره‌های حج، مؤمنون و نور از جز ۱۷ و ۱۸ قرآن کریم می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تفسیر نمونه (جلد چهاردهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تفسیر نمونه (جلد چهاردهم)
موضوع:تفسیر
نویسنده:ناصر مکارم شیرازی
انتشارات:انتشارات امام علی بن ابی طالب (ع)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۸۷/۰۲/۰۶

۱۴۰۲/۱۰/۱۷

کل بیست و هفت جلد عالی است

بریده‌هایی از کتاب

R.R
۸۶ ـ بگو: «چه کسی پروردگار آسمان‌های هفتگانه، و پروردگار عرش عظیم است» ؟ ۸۷ ـ به زودی خواهند گفت: «همه اینها از آن خداست» ! بگو: «آیا تقوا پیشه نمی‌کنید» ؟!
میانه رو
مؤمن، در میان چهار حالت قرار دارد: اگر موهبتی به او برسد خدا را شکر می‌گوید، اگر مصیبتی رسد صابر و با استقامت است، اگر سخن بگوید راست می‌گوید، و اگر داوری کند عدالت را می‌جوید.
میانه رو
در قانون عدل الهی هرگز خشک و تر با هم نمی‌سوزند و حتی اگر در یک مملکت عظیم یک نفر خداپرست وظیفه شناس باشد، و دیگران به جرم اعمالشان گرفتار عذاب شوند، خدا آن یک نفر را نجات خواهد داد.
میانه رو
انسان‌ها و اعمالشان را با پیامبران بزرگ و اوصیای آنها مقایسه می‌کنند، و در این مقایسه روشن می‌شود تا چه اندازه با آنها شباهت دارند.
میانه رو
اعتقاد به وجود فرزند برای خدا، منحصر به مسیحیان نیست که «عیسی» علیه‌السلام را فرزند حقیقی! او می‌خوانند، این اعتقاد برای مشرکان نیز بود که فرشتگان را دختران خدا می‌پنداشتند، و شاید مسیحیان این عقیده را از مشرکین پیشین گرفته بودند.
میانه رو
لازمه «تعدد» همیشه نوعی «تباین» است؛ چرا که اگر دو چیز، از هر نظر واحد باشند یک چیز می‌شوند و دوگانگی معنی نخواهد داشت. بنابراین، اگر برای این جهان، خدایان متعدد فرض کنیم، این چند گانگی بر مخلوقات جهان و نظام حاکم بر آنها اثر می‌گذارد، و نتیجه آن عدم وحدت نظام آفرینش خواهد بود.
در تفسیر آیه «الَّذِینَ إِنْ مَکنّاهُمْ فِی الأَرْضِ...» فرمود: این آیه تا آخر از آن «آل محمّد و مهدی و یاران او» است:
شاعر عرب چه جالب سروده است: بِئْرٌ مُعَطَّلَةٌ وَ قَصْرٌ مُشْرَفٌ مَثَلٌ لاِ لِ مُحَمَّدٍ مُسْتَطْرَفٌ فَالْقَصْرُ مَجْدُهُمُ الَّذِی لا یرْتَقی وَ الْبِئْرُ عِلْمُهُمُ الَّذِی لا ینْزَفُ: «چاه متروک و قصر برافراشته، مثال زیبائی برای آل محمّد صلی‌الله‌علیه‌و‌آله است. «قصر» ، مجد و عظمت آنها است که کسی به آن نمی‌رسد، و «چاه» ، علم و دانش آنها است که هرگز پایان نمی‌گیرد» .