معرفی و دانلود رایگان کتاب ده درس معادشناسی
off

کتاب ده درس معادشناسی

۴.۰(از ۱۴ امتیاز)

معرفی کتاب ده درس معادشناسی

در این نوشتار که از سلسله دروس آیت الله ناصر مکارم شیرازی در اصول عقاید اسلامی است، رویکردی کلی به مساله «معادشناسی» و ابعاد مختلف آن صورت گرفته است. در ابتدا به یک سوال مهم اشاره شده است که آیا مرگ پایان زندگی انسان‌هاست و یا اینکه مرگ تفسیری دیگر دارد که به نوعی حیاتی از مقوله دیگر است؟ در پاسخ به این سوال اساسی نگارنده به تبیین مفهوم معاد پرداخته و به این نتیجه می‌رسد که معاد و زندگی پس از مرگ به زندگی دنیای ما نیز مفهوم می‌دهد و عامل مهم تربیت فردی و اجتماعی است. وی همچنین از لحاظ فطری به بررسی مقوله معاد پرداخته و رستاخیز و قیامت را عرصه کامل تجلی عدالت الهی عنوان کرده و معتقد است بارها تجلی رستاخیز را در همین دنیا مشاهده کرده‌ایم. وی بقای روح انسان را دلیل محکمی بر وجود قیامت دانسته و ادله جسمانیت معاد و توصیفی از بهشت و جهنم و تجسم اعمال ارایه نموده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ده درس معادشناسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ده درس معادشناسی
موضوع:کلیات اسلام، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسنده:ناصر مکارم شیرازی
انتشارات:انتشارات امام علی بن ابی طالب (ع)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۰/۱۰/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۰.۵۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۶۲۷۵۴۵۴
تعداد صفحه‌ها:۱۰۲ صفحه
قیمت کتاب:رایگان

deldara3
۱۳۹۹/۱۱/۲۰

اگر وقت یا حوصله خواندن کتابهای طولانی یا تخصصی را ندارید،این مورد خوبیه👌.با تفسیر ایات و علم روز و مثالهای عقل پسند،معاد را توجیه میکنه.

lowowisus
۱۳۹۹/۱۱/۲۷

عالی بود چند نکته داشت که اگه من بخواهم بگویم زیاد میشه پس خودتان بگیرید و نکته هایش را بفهمید

تارا

۱۴۰۴/۱۱/۱۳

خیلی خوب ،احسنت

بریده‌هایی از کتاب

Sobhan Naghizadeh
به خدا سوگند، اگر شبها را تا به صبح به جای بستر نرم، بر نوک خارهای جانگداز به سر برم، و روزها دست و پایم در زنجیر باشد و در کوچه و بازار بکشانند، از آن خوشتر دارم که در دادگاه بزرگ پروردگارم حاضر شوم، در حالی که ستمی بر بنده‌ای از بندگان خدا کرده باشم، و یا حقّ کسی را غصب نموده باشم.