کتاب شور و شعور در مسیر نور
معرفی کتاب شور و شعور در مسیر نور
کتاب «شور و شعور در مسیر نور» نوشتۀ سیدابراهیم حسینی کوهساری است و میراث ماندگار آن را منتشر کرده است. کتاب شور و شعور در مسیر نور سفرنامهای است که طلاب دربارۀ تجربههایشان در پیادهروی اربعین نوشتهاند.
درباره کتاب شور و شعور در مسیر نور
اربعین روزی است که اسیران کربلا با داغی که در دلهایشان داشتند به کربلا برگشتند و تمام خاطرات تلخ عاشورا برایشان تجدید شد. پیادهروی اربعین نقش کلیدی در زنده نگهداشتن نهضت عاشورا دارد و در طول تاریخ محلی برای جمعشدن شیعیان بوده است و بسیاری از محبان عقیده دارند که با اربعین میتوان به تمدن نوین اسلامی دست پیدا کرد.
باتوجهبه اینکه هرساله جمعیتی میلیونی از اقشار، فرهنگها و تفکرات سیاسی،اجتماعی و فرهنگی مختلف به پیادهروی اربعین میروند و در چند سال اخیر با زیادشدن جمعیت توجه دنیا را به خود جلب کرده است، گروهی از طلاب حوزۀ علمیۀ قم تصمیم گرفتند سفرنامههایی را از این سفر معنوی تهیه کنند و در اختیار مخاطبان قرار دهند تا علاوه بر بیان تجربههای میدانی این سفر انگیزه و تشویقی برای خوانندگان شود تا شاید روزی آنها هم از این سفر بهره ببرند.
هر فصل از کتاب شور و شعور در مسیر نور، روایت یکی از طلاب حوزه از سفر اربعین است. فصل اول: علی بیگدلی، فصل دوم: سید محمدکاظم حسینینژاد، فصل سوم: مجید صالحیان، فصل چهارم: سعید مجرد، فصل پنجم: غلامرضا مددی، فصل ششم: سعید یزدانی و فصل هفتم: تصاویر مربوط به پیادهرویهای اربعین است.
خواندن کتاب شور و شعور در مسیر نور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به سفرنامه و همچنین دوستداران سفر معنوی اربعین پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شور و شعور در مسیر نور
«رفتن به پیادهروی اربعین آن هم در وضعیتی که عراق و داعش در آن واقع است و در کل جنگی که در عراق و سوریه برپا است بر طبق خیلی از محاسبات عاقلانه نیست ولی دعوای عشق و عقل در کربلا حل شده است. این عشق عقلانی است و عقل ورزی عاشقانه است؛ منتهی بعضیها نفسانیت را با عقلانیت اشتباه میگیرند و روی نفسانیت اسم عقلانیت میگذارند. قصد عزیمت بهسوی عتبات مقدسه عراق آن هم در این شرایط نامناسب که داعش با ایجاد کمی نهی انفجاری و منفجرکردن خود در میان زائران و اشغال مقداری از عراق توسط گروهکهای تروریستی موجب رعب و وحشت شده، برای ما جز، اعتقاد و عشق به ائمه چیز دیگری نیست؛ زیرا نگاه ما به زیارت قبور امامان شیعه و انبیا و اولیاء، مذهبی و اعتقادی است و بهعنوان یک دستور دینی همچون فروعات دیگر دینی به آن نگریسته میشود»
حجم
۹۲۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۳ صفحه
حجم
۹۲۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۳ صفحه