کتاب یادداشتهایی بر ترکیب فرم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادداشتهایی بر ترکیب فرم
«یادداشتهایی بر ترکیب فرم» نوشته کریستوفر الکساندر(-۱۹۳۶)، استاد معماری دانشگاه برکلی است. الکساندر از پرچمداران تئوریهای معماری به شمار میرود. او که به عنوان پدر زبانهای الگو شناخته میشود، با ابداع این زبان تحول شگرفی در نگرش به محیط ایجاد نمود که دامنه آن به علوم دیگری مانند طراحی نرمافزارهای کامپیوتری نیز کشیده شده است.
الکساندر که پس از اتمام تحصیلاتش از کمبریج به آمریکا رفته بود سعی کرد تا به صورتی کاملا خردگرایانه از ریاضیات نوین در تشریح فرایند طراحی جدیدی بهره جوید. او بر این باور بود که مشکلات و مسائل موجود در معماری و طراحی معاصر ناشی از ناآگاهی طراحان از ماهیت حقیقی مسائل و همچنین نگرش نادرست آنها به منطق و ریاضیات است. تلاشهای او برای به فعلیت درآوردن این باور، در رساله دکترای وی به نتیجه رسید. این رساله بعدها با عنوان «یادداشتهایی بر ترکیب فرم» به طبع رسید و الکساندر نیز به خاطر تألیف آن نخستین مدال طلای انجمن معماران آمریکا را به خود اختصاص داد.
پول درآوردن از رمزارز![]()
سیدحسین هاشمی زادگان منشادی
راز پروازمصطفی بادكوبه ای هزاوه ای
توسعه در تاریکیسیدمحمد بهشتی
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس