کتاب ده قانون طلایی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ده قانون طلایی
«ده قانون طلایی» نوشته دکتر شری کارتر اسکات(-۱۹۴۹) و دربردارنده قانونهای دهگانهی موفقیت از دید این مشاور و روانشناس آمریکایی است.
برخلاف اعتقاد عمومی، کسب موفّقیّت فقط در ثروتاندوزی و شهرتطلبی خلاصه نمیشود. به نظر دکتر «شری کارتر اسکات»، هر کس تعریف خاص خود را از مقولهی موفّقیّت ارایه میکند. به طوری که از بین آنها میتوان به موفّقیّت در امور اداری و حرفهای، تربیت فرزندان سالم و سعادتمند، تحصیلات عالیه و یا دستیابی به بالاترین مقام کشوری اشاره کرد. دکتر «کارتر اسکات» در این کتاب موفق شده است، به مقولهی زندگی پر معنی و موفق بهخوبی اشاره کند. در واقع به خوانندگان کمک میکند تا به مفهوم موفّقیّت پی ببرند و سپس با بیان ده قانون ساده به چگونگی کسب این موفّقیّت اشاره میکند.
به اعتقاد «دکتر کارتر اسکات» تصویرسازی ذهنی از اهمیّت بسیاری برخوردار است و علاوه بر آن، طرح اهداف واقعی نیز به همان اندازه ارزش دارد. به اعتقاد وی، شناسایی ابزار خدادادی و کمک به مدیریت زمان هم اهمیّت بهسزایی دارد. در واقع راهی را به شما نشان میدهد تا به خود ایمان آورید و ارتباط خوبی با سایرین برقرار نمایید. اگر بتوانید سیر پیشرفت و موانعی را که در سر راه شما وجود دارند بهخوبی شناسایی کنید به خواسته و آرزوی قلبی خود نزدیکتر میشوید و به عنوان یک انسان کامل رشد میکنید. زمانی که در مسیر تحقق خواستههای قلبی خود پیش میروید، میتوانید از راهنماییهایی که در این کتاب ارایه شدهاند، بهخوبی بهره جسته و هرچه سریعتر به آرزوهایتان جامهی عمل بپوشانید.
مزیت فوق العاده ثروتمندان
دانیال نبی در اسلام و یهودمحمد منابی
تصمیمگیریاستیفن. پی. رابینز
نظام مدیریت زندگیآنتونی رابینز
من امام صادق (ع) را دوست دارمغلامرضا حیدری ابهری
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
یک حرف خوب بزن!ثروت گوربوز
عیسا