کتاب بچههای راهآهن
خواندن نظراتمعرفی کتاب بچههای راهآهن
«بچههای راهآهن» نوشته ای نزبیت(۱۹۲۴-۱۸۵۸)، نویسنده انگلیسی است. این کتاب یکی از آثا رکلاسیک در حوزه ادبیات کودک است و درباره خانوادهای است که در غیاب پدر مجبور به تغییر محل زندگی و تحمل دشواریهای فقر میشوند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
بچههای راهآهن، از اول بچههای راهآهن نبودند. حتی فکر نمیکنم که در مورد آن فکر میکردند یا چیز زیادی میدانستند. فقط این را میدانستند که راهآهن وسیلهای است برای رفتن به جاهای مختلف مثل نمایش شعبدهبازیِ ماسکلین، فروشگاههای مواد غذایی، اجرای پانتومیم، باغ جانورشناسی یا سالن مدِ مادام توسو.
آنها بچههایی خیلی معمولی بودند که با پدر و مادرشان در یک خانه ویلایی در حومه شهر زندگی میکردند. خانهای که نمای آن آجر قرمزرنگ بود و در جلوی آن شیشهی رنگی داشت. راهرو خانه با کاشی فرش شده بود و به آن هال میگفتند. آن خانه، یک حمام با آب سرد و گرم، زنگ برقی و پنجرههای فرانسوی بلند داشت. دیوارهای خانه را رنگ سفید قشنگی زده بودند و در کل، خانه، به قول مشاوران املاک ''همهجور امکانات مدرن'' را داشت.
بچهها سه تا بودند و روبرتا از همه بزرگتر بود. معمولاً مادرها عزیزدُردانه ندارند، اما اگر قرار بود که مادر این بچهها عزیزدردانهای داشته و یکی را بیشتر از بقیه دوست داشته باشد، او حتماً روبرتا بود. دومی پیتر بود که آرزو داشت در بزرگی، مهندس بشود و کوچکترین بچه هم فیلیس بود که دختر بسیار خوبی بود. مادر این بچهها، از آن زنهای خالهزنکی نبود که بیشتر وقتشان را با حرفهای بیهوده تلف میکنند. او همیشه آماده بود که با بچههایش بازی کند، برایشان کتاب بخواند و در انجام تکالیف مدرسه به آنها کمک کند. او همچنین وقتی بچههایش در مدرسه بودند، برایشان قصه مینوشت و وقتی برمیگشتند، داستانهایش را بعد از عصرانه با صدای بلند برایشان میخواند.
هایدی
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
کتابش قشنگ بود و به نظرم ارزش یک بار خوندن رو داشت. از این کتاب میشه مهربونی و کمک به دیگران رو یاد گرفت.
چه مادر قویی بود
محشره
من نوجوان بودم که این کتابو خوندم.واقعا عالی بود.همیشه دستم بود و هرموقع میخوندم خودمو توی این خانواده حس میکردم.واقعا زیباست.
کتاب خوبی بود
بسیار زیبا💫
سر امتحانای پایان ترم پنجم دبستان بودم (الآن ۲۲ سالمه)، که از توی قفسهی کتابام، بچههای راه آهن رو بیرون آوردم. خوندن صفحهی اولش = چندساعت پلک نزدن از روی کتاب و تموم کردنش! رمان کلاسیک موردعلاقهی نوجوونیم بود. توی ژانر
چند سال پیش خوندمش، قشنگ بود، فیلمشم هست، شبکه دو پخش میکرد...یادش بخیر
خیلی جذاب بود و شبیه به کار های چارلز دیکنز بود. پیشنهاد میکنم نوجوانان این کتاب رو بخوانند.
بسیار عالی به همه ی نوجوان ها پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن 🌈