کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی
معرفی کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی
کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی را هادی خانی فیلستان و محسن پیرمحمدی نوشتهاند و انتشارات پادینا آن را منتشر کرده است. این کتاب به معرفی روشهای مبتنی بر دادهکاوی بهمنظور مدیریت و کاهش ریسک در تعاملات بانکی میپردازد.
درباره کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی
تعاملات اقتصادی و روابط مالی از جمله ارکان مهم شکلدهندهٔ جوامع امروزی و عاملی قدرتمند برای رشد و ترقی جوامع و نیز معیاری تعیینکننده برای تشخیص میزان توسعهٔ یک کشور هستند. بنابراین و در راستای افزایش بهرهوری و اثربخشی این تعاملات نیاز است تا عملکرد بانکها بهعنوان نهادهای متولی گردش پول و جریانهای مالی مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفته تا سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای آتی با ژرفنگری و روشنبینی بیشتری صورت گیرد. کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی بهقلم هادی خانی فیلستان و محسن پیرمحمدی قصد دارد تا پس از ارائهٔ مقدماتی از تعاملات بانکی و تشریح سازوکار آنها به معرفی روشهایی بپردازد که بانکها بتوانند از طریق دادهکاوی و بهعبارتی پایش دادههای مربوط به تحلیل رفتار مشتریان، فرایند مدیریت ریسک را دقیقتر انجام دهند.
خواندن کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اشخاصی که به مباحث مرتبط با دادهکاوی و تحلیل دیتا و نیز مطالعه در حوزهٔ مسائل مدیریتی و کسبوکار علاقهمندند، از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب کاربرد تکنیک های داده کاوی راهبردی نو در اقتصاد و تعاملات بانکی
«دادهکاوی علم استخراج اطلاعات مفید از پایگاههای داده یا مجموعهای از دادههاست. این، فرایندِ استخراج اطلاعات معتبر، قابلفهم و قابلاعتماد بوده و در تصمیمگیری و سیاستگذاری در فعالیتهای اقتصادی، قابل استفادهٔ فراوان است.»
«کاهش و کنترل ریسک بهعنوان یکی از عوامل مؤثر در بهبود فرایند اعطای اعتبار و درنتیجه در عملکرد بانکها مطرح است و نقش اساسی در تداوم ارائهٔ تحصیلات و سودآوری و بقای بانکها و مؤسسات مالی دارد. با مطالعه در حوزهٔ مدیریت ریسک با تکنیکها و روشها و ابزارهای گوناگونی روبرو میشویم که لازمهٔ بهکارگیری آنها تشخیص نوع ریسک و متناسب آن ابزارهای اندازهگیری و کاهش و مدیریت ریسک است. یکی از تکنیکهای مؤثر در این زمینه، بهکارگیری الگوها و مدلهای تصمیمگیریست.بهکارگیری این تکنیکها و برنامهریزی درجهت کاربردیتر و بهتبع آن مکانیزه و سیستمیتر نمودن آنها میتواند به بانکها کمک فراوانی در جهت مدیریت بر بحرانها ازجمله ریسکهای اعتباری، نقدینگی، بازار، نرخ بهره و سودآوری نماید.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۲ صفحه