معرفی و دانلود کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نماز + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نمازsubscriptionAvailable

کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نماز

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
احمد دهقان
انتشارات:
ستاد اقامه نماز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نماز

«یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم در باره‌ی نماز» حاصل پژوهش احمد دهقان(-۱۳۴۴)، پژوهشگر دینی است. نماز به اندازه‌ای مهم است که حضرت صادق علیه‌السلام در آخرین لحظه‌ی عمر مبارک خویش به خویشاوندان خویش توصیه به نماز می‌نماید و می‌فرماید: هر کس نماز را سبک بشمارد به شفاعت ما نمی‌رسد؛ «ان شفاعتنا لا تنال مستخفّا بالصلوة». کتابی که پیش رو دارید، پیش از تدوین طی ۶۰ جلسه در رادیو معارف بیان شده سپس علاوه بر تغییرات اندک در آن، مواردی نیز افزوده شده است تا به شکل کنونی عرضه شده است. این کتاب مشتمل بر یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره نماز معادل یکصد و چهارده سوره قرآن کریم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نماز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیکصد و چهارده نکته از قرآن کریم درباره‌‌ی نماز
موضوعقرآن و علوم قرآنی