کتاب پیوند کوتاه و مقدّس؛ پژوهشی اجتماعی دربارهی موانع ازدواج موقت
خواندن نظراتمعرفی کتاب پیوند کوتاه و مقدّس؛ پژوهشی اجتماعی دربارهی موانع ازدواج موقت
محمد مهدویفر(۱۳۴۰-) پژوهشگر دینی است.
در بخشی از این کتاب آمده است:
«...هر چند به عقیدهی بعضی از جامعه شناسان، افزایش سن ازدواج امر پسندیدهای نیست ولی در عین حال، عجله در ازدواج نیز خالی از اشکال نمیباشد. بهتر است جوان در زمانی اقدام به ازدواج کند که قوای عقلانی بر قوای احساسی و شهوانی او چیره باشد، تا توجه به واقعیات پیرامون و محبت حقیقی جای عشق جنونآمیز و زود گذر را بگیرد و احتمال یک انتخابِ صحیح قوت یابد و این امر به کاهش آمار طلاق نیز منجر میشود. ولی در جامعهی ما که از زمان شروع التهابات جنسی تا زمان معمول ازدواج، ۱۰ الی ۱۵ سال به طول میانجامد، ممکن است در طول این مدت هر گونه خطری در انتظار جوان باشد...»
ازدواج آسان در سنت و قرآن![]()
عبدالرحیم روحانینیا
زمینههای روانشناختی نماز: شیوههای جذب به نماز با تأکید بر مکتب اسلام و اصول روانشناسیفاطمه بیدی
پرسشها و پاسخها: دفتر چهل و هشتم - مهارتهای زندگی (ویژه متأهلین)علیاحمد پناهی
سیدعلی سیستانیاحمد علامه فلسفی
اهمیت و آثار نماز در زندگی انسانشهین جعفری
خیلی خوب بود درعین سادگی
آگاهی بخش اما یه جاهایی اطلاعات غلط میداد
بعضی جاهاش بد نبود ولی واقعا گاهی حرفهایی میزد که درست نبود مثل صحبتهایی که در مورد وضعیت جوانها شده بود. همه میدونن که وضعیت جوانها خوب نیست ، ولی بسیاری از این توصیفاتی که نویسنده کرده هم ایراد داره.