دانلود و خرید کتاب هوش در جانوران! اوور دوگی ترجمه مهناز عسگری
تصویر جلد کتاب هوش در جانوران!

کتاب هوش در جانوران!

معرفی کتاب هوش در جانوران!

کتاب «هوش در جانوران!» نوشتۀ اوور دوگی و ترجمۀ مهناز عسگری است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. کتاب هوش در جانوران! یکی از آثار مهم و آموزنده در زمینۀ آشنایی با رفتارشناسی حیوانات و کشف توانایی‌های ذهنی آن‌هاست.

درباره کتاب هوش در جانوران!

کتاب هوش در جانوران! به موضوع هوش حیوانات و پیچیدگی‌های ذهنی آن‌ها پرداخته و به خوانندگان این امکان را می‌دهد که دیدگاهی نو نسبت به موجودات غیرانسانی پیدا کنند. این کتاب با استفاده از مثال‌های واقعی و آزمایش‌های علمی، هوش حیوانات را به‌صورت داستانی و جذاب توضیح می‌دهد. برخلاف تصورات سنتی که حیوانات را موجوداتی فاقد هوش و احساس می‌پنداشت، این کتاب نشان می‌دهد که جانوران توانایی‌های ذهنی بسیار پیچیده‌ای دارند که ممکن است حتی از بسیاری از تصورات ما فراتر باشد.

کتاب هوش در جانوران! با جملات جالب و جذاب شروع می‌شود که به توضیح توانمندی‌های ذهنی حیوانات می‌پردازد. در این داستان، از شامپانزه‌ها، دلفین‌ها و کلاغ‌ها به‌عنوان نمونه‌هایی از حیوانات با هوش یاد می‌شود که از حافظه، خلاقیت و توانایی ارتباطی خود برای بقا و سازگاری با محیط استفاده می‌کنند. این کتاب، برخلاف تصور رایج، به این نتیجه می‌رسد که حیوانات تنها بر اساس غرایز خود عمل نمی‌کنند، بلکه قادر به یادگیری و حتی اختراع روش‌هایی برای مقابله با مشکلات جدید هستند.

یکی از جنبه‌های مهم کتاب هوش در جانوران! اشاره به پیشرفت علم روان‌شناسی جانوری است که توانسته است به این سؤالات پاسخ دهد که آیا جانوران نیز قادر به داشتن احساسات و هوش مشابه انسان‌ها هستند یا نه. مطالعۀ رفتار حیوانات و انجام آزمایش‌های متعدد در این زمینه، نشان داده است که توانایی‌های ذهنی آن‌ها بسیار بیشتر از آن چیزی است که ما پیش‌ازاین تصور می‌کردیم.

کتاب هوش در جانوران! نشان می‌دهد که هوش تنها به یادگیری کلامی یا منطقی محدود نمی‌شود و در جانوران نیز می‌تواند در اشکال مختلفی از جمله هوش فضایی، احساسی و عملی ظهور کند. این بدان معناست که درک ما از هوش باید فراتر از آنچه در مورد انسان‌ها می‌دانیم، باشد. جانوران برای بقا و زنده‌ماندن در محیط‌های مختلف نیاز دارند که به‌سرعت با شرایط جدید سازگار شوند. این موضوع نشان می‌دهد که توانایی سازگاری یکی از ویژگی‌های اصلی هوش است که در بسیاری از گونه‌های حیوانی دیده می‌شود.

این کتاب به کودکان و بزرگ‌ترها یاد می‌دهد که موجودات دیگر نیز هوش و توانمندی‌های خاص خود را دارند و باید به آن‌ها با احترام و درک بیشتری نگاه کرد. این داستان می‌تواند به پرورش ذهنی و اخلاقی کمک کند و خوانندگان را به دنیای شگفت‌انگیز و پیچیده حیوانات وارد کند.

خواندن کتاب هوش در جانوران! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب هوش در جانوران!

«امان از دست شامپانزهٔ زرنگ! دلفین شیطون و باهوش! کلاغ زرنگ و ناقلا!

کی هنوز فکر می‌کند جانوران خنگ و نادان هستند؟ جانوران برای اینکه بتوانند گلیمشان را از آب بیرون بکشند، حتماً باید از حافظه، هوش، خلاقیت و قدرت برقراری ارتباط برخوردار باشند.»