کتاب روباه
معرفی کتاب روباه
کتاب الکترونیکی روباه نوشتۀ آلن راداسکی و کرامتالله صادقیپور است که انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب روباه، در حقیقت شرح تاریخ کهن سلتها و عقاید و باورهای آنها است.
درباره کتاب روباه
رمان یکی از راههای انتقال احساسات است. نویسنده برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و داستان و رمان همین زبان است. با داستان از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله میگیرید و گمشده وجودتان را پیدا میکنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که سالها نویسندگان در داستانشان بازگو کردهاند.
کتاب روباه شرح زندگی سلتهای نیمه دوم قرن یکم میلادی است. سلتها قبایلی جنگجو بودند که از سده ششم قبل از میلاد از اروپای غربی به بریتانیا مهاجرت کردند و پیوسته با دیگر قبایل و حتی با خود در جنگ و ستیز بودند. آنها در بریتانیا مذهب چندخدایی (دروئیدیسم) را که تلفیقی از پیشگویی و جادوگری بود پذیرفتند. داستان روباه که با شیوۀ هنرمندانهای به رشتۀ تحریر درآمده است، با روایت چندین واقعه غمانگیز، باورداشتها، اعتقادات، سنن و شیوه زندگی سلتها را بیان میدارد.
خواندن کتاب روباه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای تاریخی خارجی مناسب است.
بخشی از کتاب روباه
«نمیدانستم اشکهای چشمم بر اثر تابش خورشید بود یا از ناامیدی.
وقتی هارالت و پدرش خارج میشدند به طور اتفاقی شنیدم سردیک میگفت: خیلی بد شد که نتوانستی با سیلیاس ازدواج کنی. دستانش از بس سخت کار کرده پینه بستهاند. پدرش کار کردن را خوب سادش داده. جانا کار کردن روی زمین را بلد نیست. با مادرش زندگی کرده و کارش بافندگی بوده. دستانش نرم و ظریف است. دوست ندارد بیرون از منزل توی مزرعه کار کند.
رؤیای ازدواج با برادن در من مرد و تسلیم سرنوشت شدم. فرض کردم هارالت را دوست دارم. گوش درازش، موی قهوهای مایل به قرمزش که به عصاره زیزفون آغشته و به عقب شانه شده بود زیبنده به نظر میرسید. گرچه صورتش مثل صورت جنگجویانی که همیشه مورد ستایشم بودند زیبا نبود ولی زشت هم نبود...»