کتاب آموزش پیشرفته کار با سایت TRADING VIEW
معرفی کتاب آموزش پیشرفته کار با سایت TRADING VIEW
کتاب آموزش پیشرفته کار با سایت TRADING VIEW نوشتهٔ سیده سمیرا فاطمی وشیکاسوقی و سیدحمیدرضا میرحسینی لاکانی است و نشر عطران آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب آموزش پیشرفته کار با سایت TRADING VIEW
از علم رمزنگاری برای نخستین بار در جنگ جهانی دوم بهمنظور انتقال پیامهای نظامی استفاده شد، اما رفتهرفته این رمزنگاری در عرصههای دیگر نیز کاربرد پیدا کرد. David Chaum دانشمند آمریکایی برای نخستین بار، از واژه ارزهای دیجیتال استفاده کرد و بعد از آن متخصصان به این مفهوم توجه کردند.
رمزارز یا همان Cryptocurrency یکی از انواع ارز مجازی است که از فناوری رمزنگاری در طراحی آن استفاده شده است و معمولاً بهصورت غیرمتمرکز اداره میشود. به دلیل اینکه رمزارزها پدیدهای نوظهور هستند و مصادیق جدیدی از آنها ایجاد میشود، تعاریف آنها نیز در مراجع مختلف متنوع ذکر شدهاست.
نخستین بار در دهه ۹۰ میلادی، فناوری زنجیره بلوک یا همان بلاکچین معرفی شد و در سال ۲۰۰۹ پس از وقوع بحران عظیم اقتصادی در جهان، رمزارز غیرمتمرکزی به نام بیتکوین براساس فناوری زنجیره بلوک توسط فرد یا گروهی ناشناس با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو پا به عرصه تجارتهای پنهان گذاشت. بارها و بارها نهادهایی برای شناسایی این فرد یا گروه تلاشهایی کردند اما دسترسی به این هویت هربار پیچیدهتر از قبل شد.
امنیت این رمزارز توسط الگوریتمهای رمزنگاری شده تضمین میشود که براساس این الگوریتمها، تولید مقدار مشخص و محدودی از بیتکوین در هر روز امکانپذیر است. هدف ساتوشی ناکاموتوی ناشناس از این کار، جلوگیری از تولید بیرویه پول توسط دولتها و همچنین ایجاد اعتماد براساس الگوریتمهای رمزنگاری بود که البته این خوشبینانهترین دلیل وجودی این رمزارز محسوب میشود. این رمزارز، در بدو پیدایش ارزش چندانی نداشت چون عموم مردم آن را نپذیرفتند اما با گذشت زمان و با افزایش اعتمادی که بهوجود آمد، قیمت آن افزایش یافت و امروزه تبدیل به یکی از ارزهای قدرتمند جهان شده است!
بیتکوین، مشهورترین رمزارز است و پس از به وجود آمدن آن، رمزارزهای دیگر نیز پدید آمدند که هریک ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند، مثلاً رمزارز اتریوم در سال ۲۰۱۳ توسط ویتالیک بوترین ساخته شد و حتی از نظر فناوری نیز نسبت به بیتکوین پیشرفتهتر بود. با آمدن اتریوم مفاهیم جدیدی مثل قراردادهای هوشمند Smart contracts و سازمانهای خود انتظام (DAO) در دنیای رمزارزها شکل گرفت. در ادامه، رمزارزهای دیگری همچون بیتکوین کش، کاردانو، لایتکوین، ریپل، لومن، مونرو، زیکش، بایننسکوین و صدها رمزارز دیگر بهوجود آمد. هر یک از این رمزارزها کاربردها و ویژگیهای خاصی دارند که باعث شده در صنایع مختلف استفاده شوند، مثلاً رمزارزی مانند تتر، به دلیل پایداری که نسبت به ارزهای رایج دارد برای حفظ ارزش پول استفاده میشود ولی قیمت برخی دیگر از ارز رمزارزها مانند بازار سهام در نوسان است و میتوانند بهعنوان ابزاری برای سرمایهگذاری استفاده شوند.
ارزهای رمزنگاری شده میتوانند مانند سایر ارزهای فیات (بدون پشتوانه) قابلیت مبادله، انجام تراکنش، خرید آنلاین و... داشته باشند. در سال ۲۰۰۹، بیتکوین بهعنوان نخستین ارز رمزپایه غیرمتمرکز ایجاد شد. از آن زمان تاکنون، ارزهای رمزنگاری شده متعددی ایجاد شدهاند که بسیاری از آنها ارزهای جایگزین بیتکوین نیز نامیده میشوند.
مبادله ارزهای رمزنگاری شده به قوانین کشوری و بینکشوری وابسته است که میتواند به رسمیت شناخته شدن و صحت اعتبار آن را تضمین کند.آمار جهانی از پیشرفت غیرقابل انکاری در پذیرش رمزارزها بهعنوان وسایل مبادله مالی، طی زمانی کمتر از یک دهه حکایت دارد اما در ایران تا امروز مانند بسیاری از کشورهای دیگر، هنوز تصمیم قطعی و شفاف درباره استفاده و یا تولید قانونمند این نوع رمز ارز گرفته نشدهاست.
خواندن کتاب آموزش پیشرفته کار با سایت TRADING VIEW را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به فعالان حوزهٔ رمزارزها پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۲ صفحه
حجم
۱٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۲ صفحه