کتاب زندگی مشترک و حد و مرزهایش
انتشارات:انتشارات صابرین
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندگی مشترک و حد و مرزهایش
«زندگی مشترک و حد و مرزهایش: چه انتخابهایی عشق را زنده میکند و کدامها میکشند؟» نوشته دکتر هنری کلاود و دکتر جان تاون سند سعی بر ارائه سبکها و روشهای مؤثر در شناخت، برقراری ارتباط و گفتوگو، توجه متقابل به نیازها و نهایتا بازسازی روابط آسیبدیده یا گرفتار بحران دارد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
یکی شدن؛ جوهر احساس عاشقانه، و نکتهای است که زوجها در نخستین دیدار به آن فکر میکنند. به حرفهای دوستی گوش کنید که فکر میکند سرانجام «گمشدهاش» را یافته است؛ یا فیلمی قدیمی را تماشا کنید و ببینید هنرپیشههای اصلی فیلم چگونه با رؤیای یکی شدنِ کامل به هم خیره میشوند. اما در واقعیت یکی شدن اصلاً یک رؤیا نیست. هدف خدا از ازدواج همین است. از همان ابتدا و در باغ عدن خدا زن و مرد را کنار هم گذاشت تا آن یکی شدنی را که همه در جست و جویش هستیم، پدید آورد. مرد از پدر و مادر خود جدا میشود و به همسرش میپیوندد تا از آن پس دو تن نباشند، بلکه یک تن باشند. پس شاید فیلمها درست بگویند و یکی شدن واقعا ممکن باشد. اما فیلمها هیچ وقت نشان نمیدهند که چگونه میتوانیم به این یگانگی برسیم. بیشتر افراد در ابتدا این یگانگی رؤیایی را تجربه میکنند. در نخستین مرحله عاشق شدن، یک زوج همه حد و مرزهای درونی را کنار میگذارند و احساس خوش به هم پیوستن را تجربه میکنند. یکی میگوید: «او مرد آرزوهایم است» و دیگری میگوید: «او فرشته است!» و هر دو میگویند: «خیلی با هم جور هستیم.» این مرحله مقدماتی رابطه عالی است و زن و شوهر آن یکی شدنی را که در آرزویش بودند، تجربه میکنند. اما در این مرحله، یگانگی واقعی تجربه نمیشود. این فقط یک «پیشپرده» است. یگانگی به مرور زمان و در جریان رشد رابطه بهوجود میآید و تنها در این حالت است که «دو، یک میشود».
برای روابط بهتر کاری نکنید!
آرییل کین
ازدواجها چرا موفق میشوند و چرا شکست میخورندجان گاتمن
هوش عاشقانهجان ولنتیس
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمیتر شدنهال ادوارد رانکل
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
احساس خوب باهم بودن، راز بازسازی روابط تیرهدیوید دی. برنز
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
روابط سالمهنری کلاود
چرا با آدم عوضی ازدواج میکنیم؟آلن دوباتن
فرار از احساس گناهسوزان کارل. آر. ان
معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکماکرم کرمی
ده قرار مهم برای زندگی مشترکدیوید آرپ
تکهمسری عاشقانه،مهارتهای ارتباطی برای دوام عشقشمسالدین حسینی
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
عشق هرگز کافی نیستمهدی قراچهداغی
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواجبراد جانسون
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
زوج درمانی هیجانمدارسوزان ام. جانسون
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۱۰۰,۸۰۰۱۰%
دست مریزاد به این کتاب و مخصوصا انتشارات صابرین... کتاب خوووبی بود مفید پر از مثال ...یک جمله اش منو آزاد و راضی کرد این که هر همسری باید مسئولیت کامل احساس و عمل خودش رو بپذیره فارغ از اعمال همسرش.
من حدود ده درصد کتاب رو خوندم به نظرم کتاب خوبیه برای افرادی که وارد زندگی مشترک شدن، میتونه کمک کننده باشه، فقط ویرایش کتاب مشکل داره بعضی جاها یه پاراگراف تکرار میشه! یعنی این مسئله مشهوده که من توی
توی روابطه با همسرم بسیار کمک کننده هست
بسبار کتاب مفید بود لذت بردم توصیه می کنم
به نظر من اصلا کتاب جالبی نبود خیلی خشک بود و کتاب باید انقد جذاب باشه که ادم هی دلش بخواد بخونتش نه اینکه رفته رفته انرژی بگیره