کتاب شرطبندی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰۲۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شرطبندی
«شرطبندی» داستان کوتاهی نوشته آنتوان چخوف (۱۹۰۴-۱۸۶۰)، نویسنده برجسته روس از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است. زمان تقریبی مطالعه: ۱۳ دقیقه
رایگان
الان که این کتاب رو خوندم یادم اومد که وقتی 13 ،14 سالم بود اینو خوندم اون موقع هم منو تحت تاثیر قرار داد خیلی به این فکر کردم که دنیای کتابها میتونه از دنیای بیرون جذاب تر باشه یا
چه قدر این کتاب خوبه. خوب، زیبا، پربار، عالی، فوق العاده . خیلی جذاب بود واقعا لذت بردم. و اون قسمتی که میگه من با کتاب های شما به همه دنیا سفر کردم، به وجد اومدم. چون واقعا با کتاب می تونیم به
ده سال پیش خوندم اینو امروزم دوباره خوندمش فهمیدم که دیدگاه آدمها هر روز تغییر میکنه اون موقع کار این جوون برام خیلی بی معنی بود ولی الان که همسن و سالشم کاملاً درکش میکنم میدونم فقط دانایی به تفکرات انسان
✏چه هوای خوبی ست امروز چنان خوب است که نمیدانم چای بنوشم یا خودم را دار بزنم. چخوف
عالی بود . زیبا و با مفهوم . یکی از بهترین داستان های کوتاهی که تاکنون خواندم.
در یک کلمه شاهکار فرد آزاد و زندانی هر کدام دیگری را در زندان میبیند بسیار زیبا بود یک اثر نمایشی عالی
از هر حیث عالی هست. نفس نمی کشه آدم تا تموم اش کنه
خوشا زندان! عمیقا زندانی را خواستم که خودم باشم و کتاب و کتاب و کتاب و کتاب ...
کتاب خوبی بود ولی کار مترجمش هم عالی بود دمش گرم نباید ازش غافل بود
از اونجا که گفت هرچیزی کمیخاست و بهش میدادن هرچقد کتاب و هیچ انسانی رو هم حق نداشت ببینه و باهاش حرف بزنه....دلم خواست جای زندانی بودم.