تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب بی پرده با ماه
معرفی کتاب بی پرده با ماه
معرفی کتاب بی پرده با ماه
کتاب الکترونیکی «بیپرده با ماه» نوشتهٔ عباس نادری و منتشرشده توسط نشر کتاب کوچه، مجموعهای از نثرهای ادبی و نامهنگاریهای شاعرانه است که در قالب قطعههای کوتاه و بلند، به بیان احساسات، خاطرات و دغدغههای انسانی میپردازد. این اثر با زبانی سرشار از تصویر و عاطفه، به موضوعاتی چون عشق، دلتنگی، خاطره و پیوندهای عمیق انسانی مینگرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بی پرده با ماه
«بیپرده با ماه» در دستهٔ نثرهای ادبی معاصر قرار میگیرد و ساختار آن مبتنی بر نامهنگاریهای عاشقانه و قطعههای احساسی است. این کتاب در دورهای نوشته شده که بازگشت به خاطرات، دلتنگی برای عزیزان و جستوجوی معنای عشق و زندگی، دغدغهٔ بسیاری از نویسندگان و شاعران بوده است. نویسنده با بهرهگیری از عناصر طبیعت، خاطرات کودکی و ارجاع به فرهنگ و ادبیات کلاسیک، فضایی سرشار از حسرت، امید و تمنای وصال میآفریند. در کنار مضامین عاشقانه، اشاراتی به فقدان، غربت، خانواده و پیوندهای عمیق انسانی نیز دیده میشود. کتاب با لحنی صمیمی و گاه تغزلی، مخاطب را به سفری درونی میان خاطره و خیال میبرد و در هر قطعه، تصویری تازه از تجربههای زیسته و احساسات انسانی ارائه میدهد.
چرا باید کتاب بی پرده با ماه را خواند؟
این کتاب با قطعههای کوتاه و بلند، تجربههای عاطفی و انسانی را به تصویر میکشد و مخاطب را به تماشای لحظههای ناب دلتنگی، عشق و خاطره دعوت میکند. «بیپرده با ماه» برای کسانی که به نثر ادبی و نامهنگاریهای شاعرانه علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با زبان احساس و تصویر، به عمق روابط انسانی و معنای حضور و غیبت عزیزان بیندیشند. این اثر با ارجاع به فرهنگ و ادبیات کلاسیک، پیوندی میان گذشته و حال برقرار میکند و مخاطب را به تأمل دربارهٔ ارزش لحظهها و خاطرات وا میدارد.
خواندن کتاب بی پرده با ماه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به نثر ادبی، نامهنگاریهای شاعرانه و قطعهنویسی مناسب است. همچنین کسانی که دغدغهٔ عشق، دلتنگی، خاطره و پیوندهای انسانی را دارند یا به دنبال تجربهٔ زبانی تصویری و احساسی هستند، میتوانند از مطالعهٔ این اثر لذت ببرند.
فهرست کتاب بی پرده با ماه
کتاب «بیپرده با ماه» شامل چندین بخش و قطعهٔ ادبی است که هرکدام به موضوعی خاص میپردازند:- چهل نامه به ماه: مجموعهای از نامههای عاشقانه و احساسی خطاب به محبوب، که در آنها دلتنگی، امید، خاطره و تمنای وصال بازتاب یافته است.- یک قرص ماه، توشهٔ راه: قطعههایی دربارهٔ طبیعت، بهار، باران و خاطرات کودکی که با نگاهی شاعرانه به لحظههای زندگی مینگرند.- خیال خاطرات تو...: بخشهایی که به یاد عزیزان از دسترفته، خاطرات خانوادگی و پیوندهای عمیق انسانی اختصاص دارد.- قطعههایی دربارهٔ مادر، پدر، مادربزرگ و دیگر اعضای خانواده که هرکدام با روایتی احساسی و تصویری، نقش آنها را در زندگی نویسنده بازتاب میدهند.هر بخش با زبانی تصویری و احساسی، تجربههای زیسته و دغدغههای انسانی را روایت میکند و مخاطب را به سفری میان خاطره، خیال و واقعیت میبرد.
بخشی از کتاب بی پرده با ماه
«محبویم!درپاییزانی که از فراق آفریدهای. برگهای یادت یکیک میل فروافتادن دارند. اما همچنان نیرویی آنها را به ماندن بر ساقههای خاطرات فرامیخواند.قدم زنان در بهارستان یادت به جستوجوی چراهایی آمدهام که نمیدانمشان. در پی مجهولاتی هستم که نمیتوانمشان.حافظانه میگویی:«آسمان کشتی ارباب هنر میشکندتکیه آن به که براین بحرمعلق نکنیم»حالا همین حالا هوای یک نفس با تو بودن دارم و کشتی شکستهی دلم در بندرگاه چشمانت به گل نشسته است.»