معرفی و دانلود کتاب بی شعورها توطئه می کنند + خلاصه رایگان
٪۷۰

کتاب بی شعورها توطئه می کنند

۴.۳ امتیاز(از ۴ رأی)

معرفی کتاب بی شعورها توطئه می کنند

«بی‌شعورها توطئه می‌کنند» نوشته خاویار کرمنت، سومین جلد از مجموعه کتاب‌های این نویسنده، معروف به «بی‌شعوری» است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: نیمه‌های شب بود که خیسِ عرق از خواب پریدم. هوای بیرون توفانی بود. در وجودم هم مثل هوای بیرون تلاطم ایجاد شده بود، چون کابوسی وحشتناک دیده بودم. دره‌ای را که من و رفیقانم در آنجا با آرامش چرا می‌کردیم، گله‌ای از الاغ‌هایِ قهوه‌ای تصرف کرده بودند. من یک گاو بودم، از آن گاوهای قانع و شاکر؛ تا این‌که سروکله الاغ‌ها پیدا شد. آن‌ها تمام علوفه‌ها را غارت کرده و موجب ترس و وحشت گله شده بودند؛ تمام قوانین را زیر پا گذاشتند و بذر نفاق پاشیدند؛ همه جا را به لجن کشیدند و بعد هم راهشان را کج کردند و رفتند تا همین کارها را در جایی دیگر انجام دهند. طبیعتاً این کابوس نمی‌بایست مرا بیخود و بی‌جهت آزار دهد، اما مسئله این بود که کابوس ده شب پشت سر هم تکرار شد. بعد از آن هم دچار بیخوابی میشدم. به‌ خاطر آزار و اذیت الاغ‌های نرهِ خر خسته شده بودم و تازه شیرم هم ترش شده بود. بنابراین بیدار ماندم تا خوابم را تعبیر کنم؛ البته به دلیل غلبه بر تمایل درونی‌ام به بی‌شعوری و کمکهای سالهای سال به بی‌شعورها برای این‌که خودشان را تغییر دهند، تعبیر خواب زیاد هم دشوار نبود. تعبیرم این بود که سروکله بی‌شعورها پیدا میشود و قضیه جالبی نخواهد بود. اما این‌ها چه کسانی بودند و چگونه ظاهر میشدند؟ ناگهان بی‌اختیار به یاد شوهرخواهرم افتادم که یکی از بی‌شعورهای منزجرکننده دوآتشه بود و بیش از حد او را تحمل کرده بودم، چون همیشه کارهایم را به باد تمسخر میگرفت. شاید کابوس هشداری به من بود که او می‌خواهد برای ماندن پیش من بیاید... اما این قضیه را منتفی دانستم چون الاغ‌ها به صورت گله‌ای زندگی می‌کردند نه تک و تنها.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بی شعورها توطئه می کنند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببی شعورها توطئه می کنند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۱۰/۰۵
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸۹۶۴۲۳۶۷۶۱۰‮‬
برچسبسه گانه بیشعوری

نظری برای کتاب ثبت نشده است.