معرفی و دانلود کتاب با عشقی بزرگ + خلاصه رایگان

کتاب ناتمام

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب با عشقی بزرگ

کتاب الکترونیکی «با عشقی بزرگ» از آلبا د سس پدس و بهمن فرزانه - گروه انتشاراتی ققنوس. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با عشقی بزرگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا عشقی بزرگ
انتشاراتگروه انتشاراتی ققنوس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۱۰/۰۵
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه ادبیات جهان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

سبا جهانگیری
ولی زن‌ها، هرچند هم پیر و بی‌جان، همه چیز را به هر حال می‌فهمند.
سبا جهانگیری
به خاطر داشته باش که هیچ ملتی خوب یا بد نیست. اگر با عدالت و عشق بر آن‌ها حکومت کنند، آن‌وقت ملتی خوب از آب درمی‌آید.
سبا جهانگیری
«قانون» و «حق» وجود نداشت. کسی جرئت «شورش» هم نداشت. همگی در انتظار «معجزه» بودند. حتی کسانی که «کافر» بودند و چنان اعتقاداتی را قبول نمی‌کردند.
سبا جهانگیری
آن‌قدر همگی ما فقیریم که مجبور شدیم به خانه همسایه‌ها برویم و قاشق‌قاشق قهوه از آن‌ها بگیریم تا بتوانیم یک فنجان قهوه برای فیدل آماده کنیم
سبا جهانگیری
انسان چه می‌داند. گاه زندان تبدیل به تنها جایی می‌شود که می‌تواند در آن مسکن بگیرد.
سبا جهانگیری
آبمیوه را مثل لیکورهای امروزی جرعه‌جرعه می‌نوشیدند. مثل لیکور موز، آناناس و کاکائو، قوی و معطر
سبا جهانگیری
در حمام هم قطیفه‌ای بود که بارها از خود پرسیده بودم که آن را کجا جا گذاشته‌ام.
سبا جهانگیری
همه بچه‌ها در نظر والدین این‌طورند ‫ولی در نظر هر بچه‌ای ‫مادرش موجود خارق‌العاده‌ای است.