کتاب راز
معرفی کتاب راز
کتاب «راز» مهمترین اثر راندا برن(-۱۹۴۵)، نویسنده و سخنران انگیزشی استرالیایی است. این کتاب دیدگاههای متضاد بسیاری را در جهان برانگیخت.
درباره کتاب راز
درباره کتاب راز بارها و بارها شنیدهایم. ممکن است با ترجمههای مختلف آن آشنا شده باشید و یا فیلمش را تماشا کرده باشید. اما این راز مهم چیست و چرا مردم در سراسر دنیا از این راه آگاه نیستند؟
راندا برن در این کتاب به ما توضیح میدهد که ما میتوانیم با کمک افکار و اندیشههای مثبت، هرچه را میخواهیم به دست بیاوریم. اما چنین چیزی چطور ممکن است؟
این کتاب بر اساس یک قانون قدیمی به نام قانون جذب نوشته شده است: افکار ما قدرت بسیاری دارند. افکار مثبت به راحتی میتوانند چیزهای مثبت و خوب مانند موفقیت و ثروت را به سمت ما جذب کنند و از طرف دیگر افکار منفی هم به راحتی ما را به سمت بعد منفی زندگی مانند از دست دادن ثروت و ... سوق میدهند.
از آنجایی که تمام کائنات به هم پیوسته هستند، ما میتوانیم با کمک افکارمان دنیای خود و همچنین دنیای محیط پیرامونمان را تحت تاثیر قرار دهیم. برای اینکه بتوانیم چنین کاری را انجام دهیم لازم است که مثبت اندیشی را فرا بگیریم. این چیزی است که در این کتاب میآموزیم.
راندا برن مخاطبان را با بیست و چهار معلم شگفت انگیز که از این راز آگاهند، آشنا میکند و از روزی میگوید که با این کتاب و با این راز آشنا شد. او در همان دوران آشنایی با راز، زندگی سختی را تجربه میکند. پدرش را از دست داده بود. روابطی پر تنش با دوستان و آشنایانش داشت و به طور کلی تمام روزهایش را با اندوه و البته ناامیدی میگذراند. او با کمک راز موفق شد تا زندگیاش را نجات دهد.
زمانی که کتاب راز را میش نوید، درباره مثبت اندیشی یاد میگیرید. اما در نهایت باید به قدرت افکار هم ایمان و اعتماد داشته باشد. نقدهایی هم بر این اثر وارد شده است. اگر طرفدار پر و پا قرص شواهد و مدارک علمی هستید، ممکن است قانون شبه علمی جذب، شما را آنطور که باید و شاید به خودش جذب نکند.
درباره راندا برن
راندا برن، نویسنده، تهیهکننده و برنامهساز تلویزیونی در سال ۱۹۴۵ در ملبورن استرالیا زاده شد. راندا برن به واسطه کتاب و فیلم «راز» به شهرت جهانی رسید. کتابهای بعدی او، قدرت، جادو و قدرت تصور هِنری، هم به نوعی تحت تاثیر این کتاب هستند. آخرین کتاب راندا برن با نام «راز، چگونه زندگی مرا دگرگون کرد» هم به گونهای بیانگر تاثیر این کتاب در مسیر حرفهای راندا برن است. کتاب راز زمانی که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، در طول یک سال، ۱۹ میلیون نسخه از آن به فروش رسید.
در سال ۲۰۰۷، برن در لیست ۱۰۰ فردی قرار گرفت که به گزینش مجله تایم، در شکل دادن جهان تاثیر داشتهاند. موفقیت تجاری و شهرت جهانی راندا برن از زمانی که در برنامه تلویزیونی اپرا وینفری حضور پیدا کرد، سرعت گرفت.
فلسفه و آموزش محوری راندا برن این است که باور داشتن به شما اجازه میدهد به آرزوها و خواستههایتان برسید. هر چند منتقدانی نیز وجود دارند که برخی جنبههای نظر او را غیرعلمی میدانند. این کتاب جزو لیست پیشنهادی کوین ترودو برای کتابهایی که باید خواند ، است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
آگاهی از راز روزگار مرا کاملاً دگرگون کرد. پدرم مردی بسیار منفیگرا بود که اعتقاد داشت کسانی که پول دارند بقیه را چاپیدهاند، یا هر کسی که پول دارد حتماً به طریقی سر دیگران کلاه گذاشته است. در نتیجه من هم با همان عقاید بزرگ شدم. خیال میکردم که آره …«اگر پول داشته باشی، آدم بدی هستی» یا «فقط آدمهای بد جنس پولدار میشوند » یا «پول که علف هرز نیست همینطوری سبز شود» یا «خیال میکنی من کی هستم؟ ثروتمندترین مرد دنیا؟ راکفلر؟» این آخری یکی از جملات مورد علاقهی پدرم بود که مرتباً آنرا به کار میبرد. بنابراین من با این طرز تفکر بزرگ شدم که زندگی واقعاً مشکل است. درست پس از دیدار با کلمنت استون بود که یکدفعه تمام افکارم تغییر کرد و در پی آن زندگیام دگرگون شد. وقتی با او کار میکردم، روزی به من گفت: «خیلی خوب. میخواهم همین الان هدفی برای خودت تعیین کنی. یک هدف خیلی بزرگ که دستیابی به آن عقل را از کله ات بپراند. و بدان که تنها به دلیل آنچه من به تو یاد دادم، توانستی به این هدف بزرگ برسی.» در آن موقع درآمد من سالی هشت هزار دلار بود. بنابراین با خودم گفتم: «خیلی خوب، من میخواهم سالی صد هزار دلار درآمد داشته باشم.» حالا از کجا؟ نمیدانستم. واقعاً نمیدانستم که چطور میتوانم موفق شوم. در آن موقع هیچ طرحی هم برایش نداشتم و اصلاً حتی تصورش را هم نمیکردم که یک روزی بتوانم اینقدر پول در بیاورم. اما با خودم گفتم: «من میخواهم این را به همه اعلام کنم، که من اینرا باور دارم ، من طوری رفتار خواهم کرد که انگار این فکر واقعیت دارد.» و همین کار را هم کردم.
این کتاب شاید جزء اولین کتابهایی بود که در مورد قانون جذب خوندم یبار دیگه هم مرورش کردم فقط چون میبینم خیلیا میگن این قوانین و تکنیکها فقط توهمه و در حقیقت قابل اجرا نیست یه توضیح کوتاه بدم زیر
بسیار خوب بود ولی حقیقتا مباحثی که در این کتاب ذکر شده به طور جامع و کامل در کتاب ها و روایات دینی ما بسیار عنوان و تشریح شده. در کل کتابش رو دوست داشتم و لذت بردم.
این کتاب واقعا هدیه خدا بود بهم و به لطف خدا خیلی زندگیمو تغییر داد و الان احساس خوشبختی میکنم بعد از خوندنش خداروشکر😍
این کتاب ارزش چند بار خوندنم داره من واقعا تو زندگیم یه چیزاییو تحربش کردم که واقعا قدرت فکرم بوده و بهش رسیدم حتما مطالعه کنید تا زندگیتون تغییر کنه🙂
کاش انقدری که نویسنده ها و ناشران مختلف هزینه ای که صرف چاپ یک کتاب میکنند رو صرف کتابهای ترجمه نشده میکردند....
زندگیم عوض شد ممنون از تاقچه
کتاب جزء کتابهای زرد انگیزشی هست، من توصیه نمیکنم ولی هر کس خودش باید به این نتیجه برسه که البته زیادم َطول نمیکشه که به این نتیجه برسید، چون مطالب گفته شده در کتاب ریشه در واقعیت و زندگی واقعی
خیلی آسون و روان جذبو توضی میده البته بعضی قسمتاش گنگه ک تو فهمیدن اصل ماجرا مشکلی پیش نمیاره عالیه
تمامیِ محتویات این کتاب چندسالی هست که رد شده. وقت و هزینهتون رو صرف کتابهای با ارزش کنید.
فوق العاده