کتاب مدیریت اجرایی (MBA)
معرفی کتاب مدیریت اجرایی (MBA)
کتاب الکترونیکی مدیریت اجرایی (MBA) نوشتۀ کتلین آر. الن و پیتر اکونومی و ترجمۀ منیره معتقدی است و انتشارات آوند دانش آن را منتشر کرده است. کتاب مدیریت اجرایی (MBA)، دیدگاه منحصر به فردی دربارۀ نحوۀ مدیریت مناسب کسب و کار ارائه میدهد.
درباره کتاب مدیریت اجرایی (MBA)
رشتۀ کارشناسیارشد مدیریت تجاری (MBA) که برای ارائه مفاهیم علمی و عملی موردنیاز در زمینۀ مدیریت مؤثر کسبوکار به دانشجویان طراحی شده، برنامۀ دو سالهای است که طیف وسیعی از موضوعات شامل: قانون تجارت، حسابداری، امور مالی، تحلیل اطلاعات، مدیریت عملیات، فروش و بازاریابی، مدیریت ریسک و... را پوشش میدهد. دورۀ کارشناسیارشد مدیریت اجرایی (MBA) که بهمنظور پرورش مدیران کارآمد برای مدیریت سازمانهای اقتصادی - اجتماعی، تولیدی و خدماتی طراحی شده، حدود ۱۵سال است که در دانشگاههای کشورمان تدریس میشود و با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است. اﮔﺮ ﻗﺼﺪ دارﯾﺪ ﻣﺪرک MBA ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ، کتاب مدیریت اجرایی (MBA)، راﻫﻨمای ﮐﺎرﺑﺮدی، ﻣﺒﺎﻧﯽ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺎﻣۀ MBA ﮐﺎﻣﻞ را ﺑﺎ ﺑﯿﺎﻧﯽ ﺳﺎده آﻣﻮزش میدهد و ﮐﻤﮏ میکند از ﺟﺪﯾﺪﺗﺮﯾﻦ راﻫﺒﺮدﻫﺎی کسبوکار آﮔﺎه ﺷﻮﯾﺪ. این کتاب به شما کمک میکند ﭼﻪ در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ و ﭼﻪ در ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی اﺳﺘﺮاﺗﮋﯾﮏ، ﺑﺎ مهمترین روﻧﺪﻫﺎ و آﺧﺮﯾﻦ تکنیکﻫﺎی کسبوکار ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻧﮕﯿﺰه ﺑﺨﺸﯿﺪن ﺑﻪ ﮐﺎرﻣﻨﺪان آﺷﻨﺎ ﺷﻮﯾﺪ، ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ جهانی تأﺳﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ و ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ رﯾﺴﮏ و ﺗﻮﻟﯿﺪ را ﺑﺮ ﻋﻬﺪه ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ. کارآفرین ﺷﻮﯾﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ ﭼﻪ ﻣﺰاﯾﺎی ﻣﻬﻤﯽ ﺑﺮای ﺟﺎﻣﻌﻪ دارد و ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻪ رﺷﺪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﯾﺠﺎد ﺻﻨﺎﯾﻊ و فرصتهای ﺷﻐﻠﯽ ﮐﻤﮏ میکند. ﻣﺪﯾﺮان ﭼﻪ میکنند ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ آﺷﻨﺎ ﺷﻮﯾﺪ، وﻇﺎﯾﻒ ﻫﺮﮐﺪام را ﺑﺸﻨﺎﺳﯿﺪ و ﺗﻔﺎوت ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ و رﻫﺒﺮی را درک ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﯾﺰی و ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻣﺎﻟﯽ ﭼﻪ ﻧﻘﺸﯽ اﯾﻔﺎ میکند ﺑﺎ اﺑﺰار ﺑﻮدﺟﻪﺑﻨﺪی آﺷﻨﺎ ﺷﻮﯾﺪ و ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﺎ اﺗﮑﺎ ﺑﻪ پیشبینیها و ﺑﺮآوردﻫﺎی ﻣﺎﻟﯽ میتوانید کسبوکار ﺧﻮد را از ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺠﺎت دﻫﯿﺪ.
خواندن کتاب مدیریت اجرایی (MBA) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان و علاقهمندان به رشتۀ مدیریت تجاری مناسب است.
بخشی از کتاب مدیریت اجرایی (MBA)
«یک شرکت به ندرت محصولات خود را به قیمتی کمتر از هزینه مواد عرضه میکند؛ زیرا این امر منجر به خسارتهای فاجعه بار خواهد شد. از آنجا که تقریبا همه محصولات دارای توان عملیاتی هستند، با تمرکز بر روی محصولاتی که بیشترین توان عملیاتی را دارند، میتوان پیش بینی کرد که کدام موارد بیشتر توجه مشتریان را به خود جلب میکنند. اگر حجم تولید محصولات دارای توان عملیاتی بالا افزایش یابد، آنگاه محصولات کم ارزش مجبور به خروج از ترکیب تولید میشوند؛ چرا که ظرفیت تولیدی برای آنها باقی نمیماند. اگر یک تحلیلگر از رویکرد سنتی تخصیص سربار به محصولات پیروی کند و سپس به این نتیجه برسد که آنها بیثمر هستند، نتیجه، حذف مداوم محصولات خواهد بود؛ چرا که هزینههای سربار به تدریج هزینه محصولات را بالا میبرد و مدیریت را وادار میکند تا تولیدشان را متوقف کنند...»
حجم
۳٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
حجم
۳٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه