کتاب وقت طلاست
معرفی کتاب وقت طلاست
کتاب وقت طلاست؛ فراتر از من نوشتهٔ آیدن نولان و ترجمهٔ شهلا واحد است و انتشارات پردیس آباریس آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب وقت طلاست
آیا تا بهحال فکر کردهاید که چرا تاکنون هرگز قادر نبودید کاری را که آرزوی انجام آن را داشتهاید را به پایان برسانید؟
آیا تابهحال یک ایدهٔ واقعاً بزرگ داشتهاید که برای انجام آن تصمیم قطعی گرفتهاید، اما همواره بهکناری گذاشته شده و منتظر زمان مناسب ماندید؟
تقریباً چنین اتفاقی برای هر کس که میشناسم، افتاده است.
آیا تا بهحال سعی کردهاید که عادت جدیدی را ایجاد کنید، اما هربار شکست خوردهاید؟
آیا هربار که تصمیم گرفتید اجرای کار جدیدی را شروع کنید، خود را پریشان و بدون تمرکز یافتهاید؟
اگر پاسخ شما به این سؤالات، بله است، لطفاً خودتان را سرزنش نکنید. حتی اگر باور دارید که کارها را به تعویق میاندازید و بارها این اتفاق برایتان افتاده است، بدانید که شما تنها فرد موجود با این ویژگیها نیستید. کتاب وقت طلاست برای شما نوشته شده است.
این کتاب قصد دارد به شما بگوید که:
ـ به تعویق انداختن، تقصیر شما نیست.
ـ این امر به خاطر پیچیدگی مغز اتفاق میافتد.
درست است! شما دقیقاً برنامهریزی شدهاید که انجام کارها را تا زمان دیگری به تعویق بیندازید یا هرگز آنها را انجام ندهید.
اگر از به تعویق انداختن رها شوید، چه احساسی خواهید داشت؟
ـ ثروت بیشتر؟
ـ آزادی بیشتر؟
ـ انتخابهای بیشتر؟
ـ کنترل بیشتر؟
ـ ناراحتی و فشارهای عصبی کمتر؟
ـ عزت نفس بالاتر؟
این کتاب میخواهد دربارهٔ بهتعویق انداختن شروع کارها و برخورد با رفتار طفره رفتن، صحبت کند:
چرا در انجام کارها تعلل میکنید؟
چهچیز شما را از اجرای کارهایی که دوست دارید، متوقف میکند؟
چه کاری میتوانید انجام دهید تا از شر بهتعویق انداختن خلاص شوید؟
متاسفانه ۹۹ درصد از راهحلهایی که اطرافیان میشناسند، قابل استفاده نیستند. در واقع، تعداد کسانی که میتوانند شما را در رفع طفره رفتن از کارها کمک کنند، انگشت شمارند. بنابراین امتحان کردن بیشتر راهحلهای موجود با شکست مواجه میشود. این امر یک سابقه ذهنی منفی در مغز شما ایجاد میکند که مشکل بهتعویق انداختن کارها را بدتر میکند. اما این کتاب به شما راههای صحیح و عملی پیشنهاد میکند.
خواندن کتاب وقت طلاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند از وقت خود بهتر و بیشتر بهره بگیرند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب وقت طلاست
«یک روش مزمن تعلل این است که میگویید "چیزی که دوست دارم انجام دهم، اصلاً به من نزدیک نیست." هنگامیکه بحث دستیابی به اهداف به میان میآید، تجسم و قالب چشماندازهای شما، نقش حیاتی در تمرکز بر روی هدف بازی میکنند. تعداد کمی از افراد هستند که مدت طولانی برای هدفی که قرار دادهاند، با انگیزه میمانند. مسئله این است که انگیزهٔ بیرونی زیاد طول نمیکشد. موضوع، تصویر متفاوتی به خود میگیرد، موضوع جدیدی بهوجود میآید و محرکهای جدیدی خودنمایی میکنند که ما را به سمت هدف میرانند. این همان دلیلی است که مغز منطقی نمیتواند بر مغز حیوانی ما غلبه کند.
رسیدن به یک هدف، سه بخش دارد:
۱- تعریف اینکه واقعاً چه میخواهید.
۲- تمرکز دائمی بر روی هدف
۳- واضح است که در تمرکز بر روی هدف، ایستادگی کنید.
واقعاً مهم نیست که چطور بر روی هدف متمرکز میشوید، هرکس راه کار متفاوتی دارد. جادوی کار این است که هر روز اهداف خود را یادداشت کنید، آن را تجسم کنید یا از آن تصویری با یک نام بسازید. این همان چیزی است که میخواهید به آن برسید، شما باید بر روی هدف یا موضوع مورد نظر استقامت کنید.
حقیقت گفته شد. آنچه شما میخواهید و آنچه بر روی آن تمرکز میکنید، بخش کوچکی از رسیدن به هدف و انجام هدفگذاری است.
دلیل اینکه خیلی از مردم برای انجام کارهایی که میخواهند انجام دهند نگران هستند، مقاومت است. مسیر اولیهای که شما برای حذف یا برطرف کردن مقاومت به آن نیز دارید، اقدام کردن است. اگر مقاومت را برطرف کنید، بهسادگی میتوانید هر چیزی را که میخواهید بهدست آورید.»