کتاب دیوانه ها در زمین بازی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر حکمت کلمه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دیوانه ها در زمین بازی

معرفی کتاب دیوانه ها در زمین بازی

کتاب الکترونیکی «دیوانه‌ها در زمین بازی (گفت‌وگو با نویسندگان نسل بیت)» با گردآوری و ترجمهٔ علیرضا بهنام و از سوی نشر حکمت کلمه منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از مصاحبه‌ها و گفت‌وگوها با چهره‌های شاخص جنبش بیت در ادبیات آمریکا را گرد هم آورده و به بررسی دیدگاه‌ها، زندگی و آثار نویسندگان و شاعران این نسل می‌پردازد. «دیوانه‌ها در زمین بازی» بخشی از مجموعهٔ دارکوب است و به علاقه‌مندان ادبیات معاصر و جریان‌های اعتراضی پیشنهاد می‌شود. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیوانه ها در زمین بازی

این کتاب مجموعه‌ای از گفت‌وگوها با نویسندگان و شاعران نسل بیت است؛ جنبشی ادبی و فرهنگی که در دههٔ ۱۹۵۰ میلادی در آمریکا شکل گرفت و تأثیر عمیقی بر ادبیات، هنر و فرهنگ معاصر گذاشت. «دیوانه‌ها در زمین بازی» با ترجمه و گردآوری علیرضا بهنام، مصاحبه‌هایی با چهره‌هایی چون «آلن گینزبرگ»، «جک کرواک»، «ویلیام باروز»، «لارنس فرلینگتی»، «گری اسنایدر»، «چارلز بوکوفسکی»، «گریگوری کورسو»، «آن والدمن» و دیگران را در خود جای داده است. این کتاب تصویری از فضای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آمریکا در میانهٔ قرن بیستم ارائه می‌دهد؛ زمانی که نویسندگان بیت با نقد ارزش‌های غالب، اعتراض به جنگ و مصرف‌گرایی و جست‌وجوی معنویت، جریان تازه‌ای را در ادبیات و هنر رقم زدند. کتاب به معرفی چهره‌های اصلی این جنبش، زمینه‌های شکل‌گیری آن و تأثیراتش بر ادبیات پسامدرن می‌پردازد و با روایت‌هایی از زندگی شخصی و هنری این نویسندگان، خواننده را با دغدغه‌ها و جهان‌بینی آن‌ها آشنا می‌کند.

خلاصه کتاب دیوانه ها در زمین بازی

این کتاب با مجموعه‌ای از مصاحبه‌ها و گفت‌وگوها، به قلب جنبش بیت و نویسندگانش نزدیک می‌شود. «دیوانه‌ها در زمین بازی» با روایت‌هایی از زبان خود نویسندگان، تصویری زنده از فضای فکری و زیستی آن‌ها ارائه می‌دهد. گفت‌وگوها با «آلن گینزبرگ» به موضوعاتی چون دیوانگی، الهام، تجربه‌های عرفانی و نقد جامعهٔ آمریکایی می‌پردازد. «جک کرواک» دربارهٔ سبک نوشتار خود، تأثیر دوستانش و تجربه‌های شخصی‌اش در سفر و زندگی صحبت می‌کند. «ویلیام باروز» از نگاهش به قدرت، اعتیاد و ساختارهای اجتماعی می‌گوید و به تکنیک‌های روایی غیرخطی اشاره دارد. «لارنس فرلینگتی» دربارهٔ نقش شعر و کتاب‌فروشی سیتی لایتز در شکل‌گیری جنبش بیت و تأثیر شعر «زوزه» سخن می‌گوید. «گری اسنایدر» به رابطهٔ انسان و طبیعت و دغدغه‌های محیط‌زیستی اشاره دارد. مصاحبه‌ها با «چارلز بوکوفسکی»، «گریگوری کورسو»، «آن والدمن» و دیگران نیز جنبه‌های مختلف زندگی، هنر و نگاه انتقادی این نسل را آشکار می‌کند. کتاب با روایت‌هایی از زندگی شخصی، تجربه‌های زیسته و دیدگاه‌های اجتماعی و فلسفی این نویسندگان، تصویری چندلایه از جنبش بیت و تأثیراتش بر ادبیات و فرهنگ معاصر ترسیم می‌کند.

چرا باید کتاب دیوانه ها در زمین بازی را خواند؟

این کتاب فرصتی است برای آشنایی مستقیم با ذهنیت و جهان‌بینی نویسندگان نسل بیت؛ نسلی که با اعتراض، تجربه‌گرایی و جست‌وجوی آزادی، مرزهای ادبیات و فرهنگ را جابه‌جا کرد. خواننده با مطالعهٔ این گفت‌وگوها، نه‌تنها با تاریخچه و زمینه‌های شکل‌گیری جنبش بیت آشنا می‌شود، بلکه با دغدغه‌ها، شیوهٔ زندگی و نگاه انتقادی این نویسندگان به جامعهٔ معاصر روبه‌رو می‌شود. کتاب، امکان مواجهه با روایت‌های دست‌اول و بی‌واسطه از زبان خود نویسندگان را فراهم می‌کند و به درک عمیق‌تری از تأثیرات این جنبش بر ادبیات و هنر معاصر می‌انجامد.

خواندن کتاب دیوانه ها در زمین بازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات معاصر، پژوهشگران حوزهٔ فرهنگ و هنر، دانشجویان رشته‌های ادبیات و مطالعات آمریکایی و کسانی که به جنبش‌های اعتراضی و جریان‌های ضدفرهنگی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال شناخت ریشه‌های ادبیات پسامدرن و تأثیرات اجتماعی و فرهنگی آن هستند، مطالعهٔ این اثر مفید خواهد بود.

فهرست کتاب دیوانه ها در زمین بازی

- سرآغاز: معرفی زمینهٔ تاریخی و اجتماعی شکل‌گیری نسل بیت و تأثیرات آن بر فرهنگ آمریکا. - گفت‌وگو با آلن گینزبرگ: بحث دربارهٔ شعر «زوزه»، تجربه‌های شخصی، دیوانگی و الهام. - گفت‌وگوی پاریس ریویو با جک کرواک: سبک نوشتار، سفر، تأثیر دوستان و تجربه‌های زیسته. - گفت‌وگو با ویلیام باروز: اعتیاد، قدرت، تکنیک‌های روایی غیرخطی و نقد ساختارهای اجتماعی. - گفت‌وگوی گاردین با لارنس فرلینگتی: نقش شعر و کتاب‌فروشی سیتی لایتز، تأثیر شعر «زوزه» و مسائل حقوقی پیرامون آن. - گفت‌وگوی گاردین با گری اسنایدر: دغدغه‌های محیط‌زیستی، رابطهٔ انسان و طبیعت و مسائل اجتماعی. - گفت‌وگویی منتشرنشده با چارلز بوکوفسکی: زندگی شخصی، تجربه‌های نویسندگی و نگاه انتقادی به جامعه. - گفت‌وگو با گریگوری کورسو: زندگی در خیابان، تجربه‌های زندان و نگاه به جنبش بیت. - گفت‌وگو با آن والدمن: نقش زنان در جنبش بیت، آموزش شعر و تجربه‌های کارگاهی. - گفت‌وگو با یانته براتیگان: خاطرات شخصی از ریچارد براتیگان و زندگی خانوادگی او. - گفت‌وگو با رابرت کریلی: (در کتاب آمده است) هر فصل با تمرکز بر یک نویسنده یا موضوع خاص، جنبه‌های مختلف جنبش بیت را از زاویهٔ دید افراد مختلف بررسی می‌کند.

بخشی از کتاب دیوانه ها در زمین بازی

«در اولین بخش از شعر زوزه می‌نویسید «بهترین مغزهای جوان نسلم را دیدم که با جنون تباه شدند» آیا این حکم خود شما را هم در برمی‌گیرد؟ این نقل‌قول دقیق نیست. من گفته بودم «بهترین مغزها» نه «بهترین مغزهای جوان». این همان چیزی است که به آن مبالغه می‌گوییم، اظهارنظری اغراق‌آمیز؛ به‌عبارتی نظر دادن احساساتی. فکر می‌کنم می‌توانست به من یا هر کس دیگری اطلاق شود. آدم‌هایی که نجات یافتند و به هدفی بدل شدند در جامعه‌ای که از بنیاد سودمحور و جنگ‌طلب بود کسانی هستند که به‌نوعی قربانی دیوانگی شده‌اند؛ کسانی که در مواد مخدر غرق شدند و نتوانستند خود را نجات دهند یا حتی دیوانه شدند یا هنرمندانی که گرسنگی کشیدند یا حاشیه‌نشین شدند. آن‌ها هم نتوانستند خود را نجات دهند. این شعر به‌نوعی هر دو طرف را هدف گرفته است. بنیاد این شعر به‌نوعی بر هزل استوار است. -وقتی می‌گویید فکر می‌کنید این موضوع ممکن است در مورد شما هم صدق کند، معنایش این است که نمی‌دانید دیوانه هستید یا نه؟ خب کی می‌داند؟ منظورم این است که هر کس کمی دیوانه است.»