کتاب کارورزی ۲
خواندن نظراتمعرفی کتاب کارورزی ۲
«کارورزی ۲» نوشته سید سعید حسینی(-۱۳۴۴)، از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته علوم تربیتی است.
در این کتاب که با درک ضرورت و اهمیت وجود یک منبع مدّون و مناسب برای درس کارورزی ۲ و بهمنظور رویهسازی و پیشگیری از سلیقهای عملکردن استادان راهنما و دانشجویان در ارائه و اجرای این واحد درسی تهیه شدهاست، تلاشگردیده تا ضمن سادهنویسی و خود آموزی، مطالب بهگونهای مطرح شوند که در انواع سازمانها مصداقیافته و قابل استفاده باشند.
کتاب کارورزی ۲ با توجه به اهمیت و نقش مبنایی محتوا و مباحث نظری و برمبنای این فرض که دانشجویان مطالب و محتوای نظری موردنیاز را در درس کارآموزی ۱ (مدیریت کار عملی در آموزشگاهها) و دروسی نظیر مقدمات مدیریت آموزشی، اصول مدیریت آموزشی، سازمان و قوانین آموزشوپرورش فراگرفته و اینک با پشتوانه نظری مناسب، آماده گذراندن واحد درسی کارورزی ۲ میباشند، تألیف شدهاست.
هدف کلی از تألیف این کتاب، راهنمایی و بسترسازی مناسب برای مطالعه دقیق و همهجانبه سازمانهای محل کارورزی دانشجویان میباشد. کتاب برای تأمین این هدف کلی، در دو فصل تنظیم گردیده و سعیشده تا ضمن توجه به عملیبودن واحد درسی کارورزی ۲، در ایجاد هماهنگی و وحدترویه برای ارائه و اجرای درست و کامل این واحد درسی مفید و مؤثر واقع شود.
مقدمات تکنولوژی آموزشی![]()
خدیجه علی آبادی
آمار استنباطی پیشرفته (رشته علوم تربیتی)حسین زارع
کتاب طلایی آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستان (نسل سوم)زهرا فتحی
روش تدریس علوم تجربی و اجتماعی در مدارس ابتداییکریم عزتخواه
آمار توصیفی در روان شناسی و علوم تربیتیحسن امینپور
تفاوتهای فردی کودکانحمزه گنجی
خلاصه مباحث روش های تحقیق و آمار ویژه متقاضیان ورود به دوره های دکتری و کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانیسمیه سادات آخشیک
آموزش هنرمینو واثقی
روش تدریس ریاضیاتحسین ذوالفقاری
سنجش و اندازه گیری (نسل سوم)زهرا فتحی
مدیریت و رهبری در سازمان های آموزشیمحمد نجفی
روشهای آماری در روانشناسی و علوم تربیتیمهناز علی اکبری
نگاهی به اهداف، برنامه ها و سیاست های آموزش و پرورش بیست کشور برتر جهانسیدحسن حیان
مجموعه تمرین های شناختی رفتاری برای کودکان و نوجوانانآرزو فراهانی
سیاست گذاری و مدیریت استراتژیک گردشگری![]()
محمدتقی امینی
روش های آزمایشگاهی در زیست شناسی سلولی و مولکولیلیدا مومنی بروجنی
مبانی گیاه شناسیمریم حائری نسب
اقتصاد خرد ۳یگانه موسوی جهرمی
فقه استدلالی ۳محمدصادق جمشیدی راد
من این کتاب را دانلود کردم ولی الان در سبد کتاب ندارم تا مطالعه کنم چه کار کنم؟؟