کتاب کارورزی ۲
خواندن نظراتمعرفی کتاب کارورزی ۲
«کارورزی ۲» نوشته سید سعید حسینی(-۱۳۴۴)، از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته علوم تربیتی است.
در این کتاب که با درک ضرورت و اهمیت وجود یک منبع مدّون و مناسب برای درس کارورزی ۲ و بهمنظور رویهسازی و پیشگیری از سلیقهای عملکردن استادان راهنما و دانشجویان در ارائه و اجرای این واحد درسی تهیه شدهاست، تلاشگردیده تا ضمن سادهنویسی و خود آموزی، مطالب بهگونهای مطرح شوند که در انواع سازمانها مصداقیافته و قابل استفاده باشند.
کتاب کارورزی ۲ با توجه به اهمیت و نقش مبنایی محتوا و مباحث نظری و برمبنای این فرض که دانشجویان مطالب و محتوای نظری موردنیاز را در درس کارآموزی ۱ (مدیریت کار عملی در آموزشگاهها) و دروسی نظیر مقدمات مدیریت آموزشی، اصول مدیریت آموزشی، سازمان و قوانین آموزشوپرورش فراگرفته و اینک با پشتوانه نظری مناسب، آماده گذراندن واحد درسی کارورزی ۲ میباشند، تألیف شدهاست.
هدف کلی از تألیف این کتاب، راهنمایی و بسترسازی مناسب برای مطالعه دقیق و همهجانبه سازمانهای محل کارورزی دانشجویان میباشد. کتاب برای تأمین این هدف کلی، در دو فصل تنظیم گردیده و سعیشده تا ضمن توجه به عملیبودن واحد درسی کارورزی ۲، در ایجاد هماهنگی و وحدترویه برای ارائه و اجرای درست و کامل این واحد درسی مفید و مؤثر واقع شود.
کاربرد نظریههای روانشناسی در آموزش ـــ پرورش (تربیت)
مجتبی بیرامی
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من این کتاب را دانلود کردم ولی الان در سبد کتاب ندارم تا مطالعه کنم چه کار کنم؟؟