کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد
معرفی کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد
کتاب الکترونیکی «التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد» نوشتهٔ لی والاس با ترجمهٔ مریم تقی پور در انتشارات سایه سخن چاپ شده است. این کتاب به روشهای پرورش دوباره برای بزرگسالان میپردازد و به آنها کمک میکند تا زخمهای گذشته را التیام بخشند.
درباره کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد
کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد با تمرکز بر داستانهای شفابخش و تجربههای واقعی، به خوانندگان کمک میکند تا زخمهای عاطفی و روانی گذشتهٔ خود را شناسایی و درمان کنند. والاس با استفاده از داستانهای واقعی و تکنیکهای عملی، راهکارهایی را ارائه میدهد که چگونه میتوان از آسیبهای گذشته عبور کرد و زندگی سالم و پربارتری را تجربه کرد.
کتاب با معرفی مفهوم «پرورش دوباره» آغاز میشود. این مفهوم به فرایندی اشاره دارد که در آن بزرگسالان به بازنگری و بازسازی تجربیات کودکی خود میپردازند تا از تأثیرات منفی آنها در زندگی کنونیشان رها شوند. والاس تأکید میکند که بسیاری از مشکلات روانی و عاطفی بزرگسالان ریشه در تجربیات دوران کودکی آنها دارد و با پرورش دوباره و تغییر نگرش نسبت به این تجربیات میتوان به بهبودی رسید.
در بخشهای مختلف کتابِ التیام زخمهای فرزندپروری ناکارآمد، والاس به داستانهای واقعی از افرادی که این فرایند را طی کردهاند میپردازد. این داستانها بهعنوان مثالهایی زنده و ملموس از نحوهٔ کارکرد پرورش دوباره عمل میکنند و خوانندگان میتوانند از آنها الهام بگیرند. هر داستان با تحلیل و توضیحات جامع همراه است که به درک بهتر فرایند و کاربرد آن در زندگی روزمره کمک میکند.
یکی از ویژگیهای برجستهٔ این کتاب، روشهای عملی و تمریناتی است که والاس برای خوانندگان ارائه میدهد. این تمرینات بهگونهای طراحی شدهاند که به افراد کمک کنند تا به طور فعال با زخمهای گذشتهٔ خود مواجه شوند و از آنها عبور کنند. تمرینات شامل تکنیکهای مدیتیشن، نوشتن خاطرات، تمرینات تنفسی و روشهای مختلف درمانی است که به خوانندگان ابزارهای لازم برای خودشناسی و بهبود را میدهد.
کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد همچنین به موضوعات مختلفی نظیر روابط خانوادگی، ارتباط با خود، اعتماد به نفس و روشهای مقابله با استرس میپردازد. والاس با ترکیب دانش روانشناسی و تجربیات واقعی، به خوانندگان نشان میدهد که چگونه میتوانند با تغییر نگرش و استفاده از داستانهای شفابخش، زندگی خود را بهبود بخشند.
کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که با زخمهای عاطفی و روانی از دوران کودکی خود دست و پنجه نرم میکنند و به دنبال راهکارهایی برای بهبود و رشد شخصی هستند، مناسب است. همچنین مشاوران، روانشناسان و درمانگران میتوانند از این کتاب در کار با مراجعان خود استفاده کنند.
بخشی از کتاب التیام زخم های فرزندپروری ناکارآمد
«مادرم خواهری دوازدهساله و دو برادر بزرگتر داشت و پدرم خواهری هفتساله و یک برادر بزرگتر. نامادریها هم فرزندان زیادی به دنیا آورده بودند؛ پس میتوانم بگویم والدین مادر و پدرم از توجه به آنها عاجز بودند. عمهام میگفت پدرت اصلاحناپذیر، مدرسهگریز و دعوایی بود و بارها از خانه فرار کرد. شانزدهساله بود که به آمریکا گریخت و دیگر نزد خانوادهاش در استرالیا بازنگشت. عمهام بعدها به دنبال او به آمریکا آمد. خالهها و داییهایم وقتی مادرم پانزدهساله بود، او را به آمریکا آوردند. او هم هرگز به خانهاش در روسیه بازنگشت. مادر و پدرم هر دو به انگلیسی تحصیل کردند و در کارخانهای مشغول به کار شدند. آنجا بود که مادرم در هفدهسالگی با پدرم که ۲۴ سال داشت آشنا شد. با اجبار و فشار خالهام، پدر و مادرم با هم ازدواج کردند و من، دو ماه قبل از تولد هجدهسالگی مادرم، به دنیا آمدم. مادرم میگفت که زایمانش با سه روز تقلا و جانکندن همراه بود و زمانی که شروع به شیردادن من کرد به آبسهٔ پستان دچار شد. والدینم از همان ابتدا با هم در جنگ بودند.»