
کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه
معرفی کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه
کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه نوشتهٔ مسعود جان بزرگی و مژگان آگاه هریس توسط انتشارات ارجمند منتشر شده است. این اثر در باب آمادگی برای زندگی دانشجویی، مطالعهٔ اثربخش، پرورش مهارت نوشتن، آشنایی با پژوهش، یادگیری فعال، تفکر انتقادی، غلبه بر اضطراب امتحان، جرئتورزی تحصیلی است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه
چرا به دانشگاه آمدهایم و در پی چه چیزی هستیم؟ آیا برای شروع نقطه جدید زندگی آمادگی داریم؟ برای موفقیت در مسیر جدید چه امکاناتی لازم داریم؟ چگونه درس بخوانیم تا با کمترین زمان بیشترین بهره را داشته باشیم؟ چگونه بیاندیشیم که آسیب پذیر نباشیم و بهره بیشتری ببریم؟ چگونه مهارتهای نوشتن را در خود تقویت کنیم؟ چگونه تحقیق کنیم و به دنبال تولید علم باشیم؟ کتاب مهارتهای موفقیت در دانشگاه را بخوانید تا پاسخ این سؤالات را بیابید. نویسندگان این اثر دکتر مسعود جانبزرگی، دانشیار روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر مژگان آگاههریس، استادیار روانشناسی دانشگاه پیامنور هستند. با این کتاب، دریابید که یادگیری یک تعامل ذهنی پویا و فعال است، نه صرفاً دریافت منفعلانه اطلاعات. این اثر به گونهای طراحی شده تا مجموعهای جامع از مهارتها و توانمندیها را در شما پرورش دهد؛ مهارتهایی که لازمهی موفقیت و پیگیری اهداف آموزشی و حرفهایتان هستند. برای دانشجویان تازهوارد دانشگاه که با پیچیدگیهای فکری، عاطفی و اجتماعی زندگی دانشجویی روبرو میشوند، این کتاب چراغ راهی است برای عبور موفقیتآمیز از این دوران. شما در این صفحات، مهارتهایی عمیقتر از حفظ و درک مطالب را خواهید آموخت و به سوی تحقق اهداف مدیریتی، اخلاقی، فردی و بینفردی خود در محیط آموزشی گام برمیدارید. این کتاب با ارائه راهکارها، پیشنهادات کاربردی و بستری از اطلاعات ضروری، شما را در طراحی رویکردی سازگار با فرصتهای نوین اجتماعی شدن یاری میرساند و توانایی رویارویی با چالشهای فناورانه دنیای امروز را در شما تقویت میکند.
خواندن کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
بخشی از کتاب مهارت های موفقیت در دانشگاه
«افزایش اطلاعات، متکی بر مطالعه صحیح است و برای تبدیل شدن به یک خواننده فعال باید از عادت به مطالعه از سالهای اول زندگی و ممارست کافی استفاده کرد. به عنوان مثال در صورتی که تایپ کردن شما دارای سرعت کافی نباشد، شما موقعیت خود را در دنیای امروز از دست نخواهید داد و به زندگی عادی خود ادامه خواهید داد به طوری که شما میتوانید حتی با استفاده از کلیدهای میانبر با وجود عدم تسلط کامل بر نرمافزار word بسیاری از خواستههای خود را در محیط word انجام دهید. اما زندگی بدون داشتن مهارتهای مطالعه تقریباً سخت است، چون شما متحمل هزینه بالایی خواهید شد. در عصر اطلاعات، مطالعه و مهارتهای مطالعه نه تنها فرصت حفظ موقعیت را به کاربران نهایی ارائه میدهد، بلکه شیوه مناسب ترقی و کامیابی را نیز برای آنها فراهم میکند (روز، ۱۹۸۵).
خواندن اساس یادگیری است و بسیاری از مهارتهای یادگیری و تواناییهای برتر انسانی به خواندن صحیح و روان بستگی دارد. مشاوران تحصیلی به طور مداوم با مشکلاتی روبرو میشوند که اساس آنها مشکل خواندن است. کسانی که اختلال خواندن دارند یا نارساخوان هستند، معمولاً در نوشتن و ریاضیات هم مشکل دارند. این افراد در درک مفاهیم و علایم اجتماعی نیز دچار مشکل میشوند. ممکن است چنین مسئلهای به مشکل شنیداری، مشکلات عاطفی، فقدان انگیزش، بینظمی، مشکلات ادراک، نارسایی در حافظه کوتاهمدت، مشکل درک متن آموزشی، آسیبدیدگی اندامهای بدن و یا مشکلات دیداری، اغتشاش در فرآیند تحصیل، و زبان آموزشی مرتبط باشد (دادستان، ۱۳۷۹).
نشانههای اختلال خواندن معمولاً در عدم توانایی فرد برای درک مطلب، جا انداختن حروف، جا به جا کردن آن و تغییر کلمات بر اساس طرح ذهنی خود، مشخص میگردد. اما به طور کلی برخی در خواندن مطالب مهارت ندارند. صریح و روان نمیخوانند، وقتی مطلبی را مطالعه میکنند، تمرکز لازم را از خود نشان نمیدهند، سرعت آنها در مطالعه متون نامناسب است و یا نمیتوانند به درک کلی از مطالب خوانده شده برسند.
تمامی مهارتهای مطالعه از جمله مهارتهای خواندن، نوشتن، امتحان دادن و ... با یکدیگر همپوشی دارند. این مهارتها برای کمک به یادگیری بهتر شما در فصول مختلفی قرار گرفتهاند. کسی که مهارت خواندن دارد باید بتواند ماهرانه بنویسد ونوشتههایش را خلاصه کند و تحلیل کند و آنها را به موقع مورد بازشناسی قرار دهد.»
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۶۴ صفحه
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۶۴ صفحه