کتاب خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوههای شناسایی و تقویت خلاقیت
انتشارات:انتشارات دنیای اقتصاد تابان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوههای شناسایی و تقویت خلاقیت
«خلاقیت و حل مسئله» نوشته برایان تریسی(-۱۹۴۴)، آموزش شیوههای شناسایی و تقویت خلاقیت با رویکرد مدیریتی است.
مهارتهای تفکر خلاق، نقش مهمی در موفقیت شما دارد. یک مدیر معمولی حدود ۵۰ درصد (یا درصدی بیشتر) از وقت خود را به صورت انفرادی یا با حضور دیگران به حل مسئله اختصاص میدهد. توانایی شما برای رویارویی با مشکلات و حل مسائل، بیش از هر چیز دیگری، تعیینکننده آینده زندگی شغلیتان خواهد بود. میتوان گفت فردی که از مهارتهای خلاقانه چندانی برخوردار نیست، محکوم است که زیردست افرادی که مهارتهای تفکر خلاق بهتر و پرورشیافتهتری دارند باشد.
خوشبختانه، خلاقیت امری آموختنی است. خلاقیت را میتوان درست همانند دوچرخهسواری یا استفاده از رایانه فرا گرفت و البته با تمرین و تکرار آن را تقویت کرد. افزون بر این، به نظر میرسد که رابطه مستقیمی بین کمیت ایدههای جدید که هر فرد در شغل خود تولید میکند و میزان موفقیتی که بدان دست مییابد وجود دارد. یک فکر یا طرح جدید میتواند به تغییر مسیر یک شغل یا حتی یک شرکت بیانجامد. سودآوری، درآمد و فرصتهای آینده شما و شرکتتان، به فعالیتهای خلاق شما بستگی دارد.
به یاد داشته باشید هر موقعیتی که امروز دارید و هر آنچه در آینده برایتان روی میدهد، همه و همه نتیجه کارکرد ذهنتان در گذشته، حال و آینده است. اگر بتوانید کیفیت تفکرتان را بهبود بخشید، کیفیت زندگیتان نیز در نتیجه آن بهبود خواهد یافت.
در این کتاب، مجموعهای از شیوههای علمی و در عین حال کاربردی ارائه شده که میتوانید آنها را به سرعت به کار گیرید تا به انبوهی از ایدههای نو و دگرگونساز برای زندگی و کار دست یابید. به کار بستن هر یک از ایدههای مطرحشده در این کتاب، شما را به نتایج به مراتب بهتری نسبت به نتایج کنونی میرساند. حتی در برخی موارد، این نتایج میتواند موجب شگفتی شما شود.
بازاریابی محتوا، استراتژی و راهکارها
صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپها (چگونه آینده را بسازیم)پیتر تیل
مدیریت زمان: شیوههای کاربردی برای بهرهگیری موثر از وقتبرایان تریسی
راهکارهای هوشمندانه؛ ۶۸ تکنیک برای طوفان فکری حل مسئله و تصمیمگیریدیوید کاتن
تیمهای نوآور؛ نهادینهسازی نوآوری در تیم و سازمانپژوهشنامه هاروارد
رفتار مصرفکننده آنلاین (نظریه و تحقیق در رسانههای اجتماعی، تبلیغات و خردهفروشی الکترونیکی)آنجلین جی. کلوس
برندها و مدیریت برند (چشماندازهایی از تحقیقات معاصر)محسن شاهینپور
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
ترکیبی از چندتا کتاب ! خوندنش روان و خوب بود !
این کتاب، متن روان و ساده ای داشت. مثل تمام کتابهای برایان تریسی. کاربردی هم بود. اما من مطالب غنی تری نسبت به عنوانی که داشت، ازش انتظار داشتم. در مورد حل مسئله نیاز داشتم که بدونم نه در مورد
من دنبال کتاب خلاقیت میگشتم و بدون اینکه به نویسنده اش توجه کنم دانلود کردم و با اینکه محتواش کمی سنگین بود ولی از خوندنش لذت بردم ، تا فصل سیزده که متوجه شدم نویسنده اش برایان تریسی ، قلبم
عالی بود
بسیار کاربردی و خواندنی