کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه
معرفی کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه
ویرایش چهارم کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه نوشتهٔ ملیسا شیلینگ (استاد مدیریت و سازمان مدرسۀ کسبوکار استرن دانشگاه نیویـورک) و ترجمهٔ قاسم رمضانپور نرگسی (عضو هیئتعلمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران) و سارا آخوندزاده داریان (دانشجوی دکترای کارآفرینی) است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه
ویرایش چهارم کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه، پس از مقدمه، درمورد پویایی صنعت در نوآوری فناورانه و سرچشمههای نوآوری، انواع و الگوهای نوآوری، تقابل استانداردها و غلبۀ طراحی و زمانبندی ورود به بازار سخن گفته و سپس به تدوین راهبرد نوآوری فناورانه و پیادهسازی راهبرد نوآوری فناورانه پرداخته است.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب مدیریت راهبردی نوآوری های فناورانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ مهندسی و نیز همهٔ فعالان این حوزه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۴ صفحه
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۴ صفحه