کتاب مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات
معرفی کتاب مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات
کتاب الکترونیکی «مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات» نوشتهٔ علی محقر و محمدحسن ملکی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است.
درباره کتاب مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات
در فصـل اول کتاب مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات برخی مفاهیم اولیه از جمله پارادایم، هستیشناسی، معرفتشناسی و روششناسی توصیف شـده اسـت. فصل دوم به معرفی روشهای سخت، فصل سوم به معرفی روشهـای نـرم، فصـل چهـارم بـه توصـیف روشهای انتقادی، فصل پـنجم بـه بررسـی روشهـای ترکیبـی و درنهایـت فصـل ششـم بـه تشـریح ویژگیهای اساسی دانش OR میپردازد. بهطورکلی در این کتاب، مبـانی فلسـفی جریـانهـای روشـی دانش OR بررسی شده است.
کتاب مبانی فلسفی دانش تحقیق در عملیات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران فلسفه و یادگیری دانش تحقیق در عملیات پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه