کتاب چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم
معرفی کتاب چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم
کتاب الکترونیکی «چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم» نوشتهٔ شهاب بیرانوند و خداداد بیرانوند در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است. این کتاب به شما کمک میکند منطق خود را بهبود ببخشید، بهطور جدیتر فکر کنید و برای حل مشکلات خود از سیستمهای مفید استفاده کنید.
درباره کتاب چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم
تفکر سیستمی یک ابزار تشخیصی است که به افراد در ارزیابی مشکلات، قبل از انجام هر کاری کمک میکند. این شکل از تفکر در جریان توسعه و تحول اندیشهها بهتدریج شکل گرفته است. در حقیقت تفکر سیستمی یاریدهندهٔ شما پیش از گرفتن تصمیم نهایی برای هر اقدام عملی و ارتقاءدهندهٔ شما از سطوح پایین دانش به سطوح بالاتر آن است. یکی از تحولات عظیم این رویکرد، اندیشیدن به هر سیستم با نظر به کل آن و با پیچیدگی خاص آن و اتخاذ رویکردی کلی نسبت به تمام علوم است؛ زیرا دیگر، رویکرد تحلیلی بهتنهایی نمیتوانست و نمیتواند در مورد سیستمهایی با روابط متقابل پیچیده بهکار گرفته شود. کتاب چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم با بررسی اصول تفکر سیستمی، عناصر اساسی و ابزارهای مورد نیاز برای اینکه چگونه سیستماتیک بیندیشیم و سیستماتیک عمل کنیم را بررسی کرده است. تفکر سیستمی است که موجب خواهد شد ما انسانها با هم ارتباط برقرار نموده و روش های متنوعی برای حل مسائل رایه دهیم.
کتاب چگونه سیستمی بیندیشیم و سیستمی عمل کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به دوستداران کتابهایی با موضوع مدیریت، کسبوکار و بازاریابی پیشنهاد میشود.