دانلود و خرید کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم) رولند ورنر شولز ترجمه مهدی قربانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم)

کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم)

معرفی کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم)

کتاب الکترونیکی «سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم)» نوشتهٔ رولند ورنر شولز با ترجمهٔ مهدی قربانی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است. سواد محیط‌زیستی در علم و جامعه از آثار علمی رولند شولز است که مرور و تحلیل جامعی بر سواد محیط زیستی در زمینۀ علوم محیط‌زیست و توسعۀ پایدار دارد.

درباره کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم)

کتاب حاضر بر اهمیت یکپارچه‌سازی دانش و فرایندهای فرارشته‌ای برای درک و شناخت نظام‌های پیچیدهٔ انسان - محیط‌زیست تأکید دارد. در این کتاب شولز نظریهٔ خود را در چارچوبی به نام HES (نظام‌های انسان - محیط‌زیست) به‌عنوان الگویی برای تعاملات انسان - محیط‌زیست در قرن بیست‌ویکم معرفی می‌کند.

دروس اولیۀ کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه مربوط به رشته‌های علمی مختلف نظیر زیست‌شناسی، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، اقتصاد و بوم‌شناسی صنعتی است. سپس از فصل ۱۶ به بعد تعاملات انسان و محیط‌زیست در چارچوب HES مطرح و در فصل آخر کتاب، سهم هر یک از این رشته‌های علمی در سواد محیط‌زیستی و اینکه این رشته‌ها کجا از کمک به سواد محیط‌زیستی بازمانده‌اند، بررسی می‌شود. باتوجه‌به اینکه این رشته‌ها به‌خودی‌خود و به‌تنهایی تصویری ناقص در فصل مشترک نظام انسان – محیط‌زیست به دست می‌دهند، ازاین‌رو در این کتاب بر ارائۀ بینش‌های جامع و راه‌حل‌های معنادار در برابر مسائل و مشکلات محیط‌زیستی تأکید شده است.

کتاب سواد محیط زیستی در علم و جامعه (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان و دوستداران زیست‌شناسی و جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌شود.

درباره انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۵۸۴ صفحه

حجم

۸٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۵۸۴ صفحه

قیمت:
۱۷۵,۲۰۰
تومان