دانلود و خرید کتاب من خودساخته مریم عصمت دخت
تصویر جلد کتاب من خودساخته

کتاب من خودساخته

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من خودساخته

کتاب «من خودساخته» نوشتۀ مریم عصمت دخت است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب به رشد شخصی و موفقیت افراد کمک می‌کند.

درباره کتاب من خودساخته

کتاب من خودساخته، اثری در حوزهٔ موفقیت فردی و خودیاری است که با زبانی ساده و موجز، احساسات و تجربیات افراد در مسیر رشد و پیشرفت را به تصویر می‌کشد. این کتاب حاصل دست‌نوشته‌ها و مصاحبه‌های نویسنده از سال ۱۳۸۷ تا پاییز ۱۴۰۲ است و بر اساس تجربه‌های واقعی افراد، نکاتی کاربردی برای غلبه بر موانع، رسیدن به موفقیت و ایجاد تحول در زندگی ارائه می‌دهد.

نویسنده در مقدمهٔ کتاب من خودساخته بیان می‌کند که چگونه در لحظات سخت و ناامیدی، به این نتیجه رسیده که تمام چالش‌ها و اتفاقات زندگی می‌توانند در مسیر رشد و یادگیری مؤثر باشند. او تأکید دارد که زمانی که فرد احساس می‌کند تلاش‌هایش بی‌ثمر است، در واقع در حال یادگیری و آماده‌شدن برای فرصت‌های بهتر است. کتاب من خودساخته تلاش می‌کند تا با ارائهٔ راهکارهای الهام‌بخش و استفاده از تجربه‌های واقعی، مخاطبان را در مسیر خودشناسی، انگیزه‌بخشی و موفقیت فردی همراهی کند.

خواندن کتاب من خودساخته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان، جوانان و هر فردی که به دنبال رشد شخصی و دستیابی به اهدافش است، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب من خودساخته

«تا ممکن است باید افکار خودم را برای خودم نگه دارم و اگر حالا تصمیم گرفته‌ام که بنویسم، فقط برای این است که خودم را به سایه‌ام معرفی کنم. صادق هدایت.

چه کسی اولین‌بار مرا صدا زد؟ نمی‌دانم. هر چه سر می‌چرخانم از کودکیم چیزی به یاد نمی‌آورم، نمی‌دانم شاید دلم نمی‌خواهد چیزی را به یادآورم. سال آخر دبیرستان هستم و هر روز صبح مسیر خانه تا مدرسه را طی می‌کنم و چند ساعتی را با دوستانم وقت می‌گذرانم.»