
کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)
معرفی کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)
کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی) نوشتهٔ حسین خلیلی و مریم مهرپویا و آزاده اشراقی است. انتشارات ارجمند این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ پزشکی علوم پایه قرار گرفته، در باب داروسازی است. توصیههای درمانی بر اساس آخرین راهنماها، انتخاب درمان بر اساس شرایط بیمار و نحوۀ نسخهنویسی از مطالب کتاب حاضر است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)
کتاب «دارودرمانی بیماریهای بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)» که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده، در قسمت اول به مرور کلی داروهای ضد درد، ضد التهاب و تعدیلکنندۀ سیستم ایمنی با رویکرد خصوصیات فارماکودینامیک و فارماکوکینتیک، کاربردهای بالینی، اثربخشی، عوارض، تداخلات و مصرف در جمعیتهای خاص پرداخته است. قسمت دوم در باب آرتریت روماتوئید، استئو آرتریت، میوزیتها، لوپوس، اسکلرودرمی، پوکی استخوان، بیماری پاژه، هیپو و هیپرکلسمی است.
خلاصه کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)
بیماریهای بافت همبند و استخوان که بهطور کلی بهعنوان بیماریهای روماتولوژی شناخته میشوند، از علل رایج ناتوانی در افراد میانسال و مسن به شمار میآیند. بیشتر این بیماریها ریشهٔ خودایمنی دارند و متأسفانه معمولاً در سنین فعال کاری افراد بروز میکنند. بهدلیل روند طولانی بیماری و تأثیر آن بر عملکرد فرد، تشخیص سریع و درمان مناسب این بیماریها نقش حیاتی در پیشگیری از ناتوانی و بستریشدن بیمار دارد. در بخش اول کتاب به بررسی داروهای رایج در درمان این بیماریها پرداخته شده است؛ از جمله داروهای ضد درد، ضد التهاب و تعدیلکنندههای سیستم ایمنی. این بخش باتوجهبه ویژگیهای فارماکودینامیک و فارماکوکینتیک داروها، کاربردهای بالینی، اثربخشی، عوارض جانبی، تداخلات دارویی و مصرف در گروههای خاص، اطلاعات جامع و دقیقی ارائه داده است. ویژگی برجستهٔ این قسمت را مقایسهٔ داروهای هر گروه دانستهاند که به انتخاب داروی مناسب بر اساس اثربخشی و شرایط بیمار کمک میکند. بخش دوم کتاب به بررسی بیماریهای شایع بافت همبند و استخوان شامل آرتریت روماتوئید، استئوآرتریت، میوزیتها، لوپوس، اسکلرودرمی، پوکی استخوان، بیماری پاژه، و هیپو و هیپرکلسمی پرداخته است. در این بخش توصیههای درمانی بر اساس آخرین راهنماها و انتخاب درمان مناسب برای هر بیمار همراه با نحوهٔ نسخهنویسی ارائه شده است.
چرا باید کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی) را بخوانیم؟
مطالعهٔ این اثر به تشخیص و درمان زودهنگام، انتخاب داروهای مناسب، مقایسهٔ داروها، آگاهی از عوارض و تداخلات دارویی، بهروزبودن با درمانهای جدید و کاهش ناتوانی کمک میکند.
کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به افرادی که باید در باب بیماریهای استخوان، بافتهای همبند، شیمیدرمانی، دارودهی و تجویز مطالعه کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دارودرمانی بیماری های بافت همبند و استخوان (روماتولوژی)
«هیپرکلسمی یک اختلال بالینی نسبتاً شایع میباشد. این اختلال وقتی ایجاد میشود که میزان ورود کلسیم به جریان خون بیشتر از میزان دفع آن از طریق ادرار یا رسوب آن در استخوان باشد. در واقع هیپرکلسمی زمانی ایجاد میشود که یا میزان بازجذب از استخوان تسریع میشود یا میزان جذب گوارشی کلسیم بیش از حد است و یا میزان دفع ادراری آن کاهش مییابد. در اغلب موارد بیشتر از یک مکانیسم ممکن است دخیل باشد. برای مثال هیپرویتامینوز D هم باعث افزایش جذب گوارشی و هم افزایش باز جذب کلسیم از استخوان میشود. در هیپرپاتیروئیدیسم اولیه افزایش باز جذب استخوانی، افزایش باز جذب در توبولهای کلیوی، افزایش ساخت کلسی تریول و افزایش جذب گوارشی کلسیم اتفاق میافتد.»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۰۴ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۰۴ صفحه