کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف
معرفی کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف
کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف نوشتهٔ عبدالرحیم موسوی و ترجمهٔ حسین علی عربی و ویراستهٔ امرالله نصیری است و انتشارات مجمع جهانی اهل بیت آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف
مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) که تبلور اسلام ناب محمّدی (ص) و متّکی بر منبع وحیانی است، معارف ژرف و عمیقی دارد که از اتقان، استحکام و برهان برخوردار می باشد و مطابق با فطرت سلیم انسانهاست. این مکتب غنی و نورانی در پرتو عنایات الهی و هدایت ائمهٔ اطهار (ع) و نیز مجاهدت هزاران جهادگر عرصههای علم و فرهنگ در طول قرون گذشته و حال، بسط و گسترش یافته است.
پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی و تأسیس نظام اسلامی با تکیه بر قوانین اسلامی و با محوریت ولایت فقیه، افقهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جدیدی را برای انسانهای آزاده بهویژه مسلمانان و پیروان و محبان اهل بیت (ع) گشود و توجه بسیاری از نخبگان و مستضعفان جهان را به خود معطوف کرد.
مجمع جهانی اهل بیت (ع)، مولود این دگرگونی مبارک است که به ابتکار مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای در سال ۱۳۶۹ شمسی/ ۱۹۹۰ میلادی تأسیس شد و تاکنون خدمات شایانی را در تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت (ع) و حمایت از پیروان اهل بیت (ع) در سراسر جهان انجام داده است.
معاونت امور فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (ع) در راستای رسالت خود جهت ارتقای شناخت و آگاهی پیروان اهل بیت (ع) در موضوعات، سطوح، مخاطبان و عرصههای مختلف، در حوزههای تولید کتاب و مجلات به زبانهای متعدد و سایر محصولات فرهنگی به فعالیت پرداخته است.
کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف با هدف معرفی معارف اهل بیت (ع) و پاسخ به شبهات مخالفین به ویژه وهابیان و سلفیها تهیه شده و حاصل تلاش علمی و پژوهشی گروهی از پژوهشگران و نویسندگان فرهیخته و صاحبنظر و ارجمند است.
خواندن کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مصونیت قرآن کریم از تحریف
«شواهد و قراین بسیار به صورت آشکاری بر تدوین «قرآن» در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) دلالت می کنند. اوضاع و احوال خاصّی که پیامبر اکرم (ص) و مسلمانان در آن می زیستهاند، مستلزم آن بوده است که پیامبر (ص) در زمان حیات خویش به جمع آوری قرآن، اقدام کند؛ زیرا:
قرآن کریم، به مثابه قانون اساسی امت اسلامی بوده است که شاکلهٔ اصلی عقیدتی، فرهنگی و احکام تشریعی را تشکیل می داده است. علاوه بر این، متقن ترین منبع تاریخی و بلیغ ترین متن ادبی به شمار می رفته است و مسلمانان صدر اسلام، منبعی غیر از قرآن کریم نداشته اند تا به تدبّر و فکر و اندیشه در آن بپردازند، از این رو قرآن تنها منبع فکری، اجتماعی و روحی آنان بوده است.
برای مثال، امّت اسلامی در صدر اسلام، برای ایمان به وحدانیت و صفات پروردگار و علم به جهان هستی و آگاهی از انحرافات ادیان دیگر، دلیل و منبعی غیر از قرآن کریم در اختیار نداشته است. این موضوعات، ما را به اهمّیت ویژهٔ قرآن در میان مسلمانان آگاه می کند و به ما می فهماند که مسلمانان به عنوان یک امّت، چه نگاهی به قرآن داشتهاند.
مسلمانان از همان ابتدا به حفظ قرآن کریم اهمیت بسیار می دادند؛ زیرا جایگاه خاصی برای قرآن قایل بودند و این کتاب آسمانی، اهمّیت زیادی در زندگی اجتماعی آنان داشت و محور فعالیتهای انسانی و ارزشی ایشان به شمار می رفت. به خاطر جایگاه و موقعیت ویژه و ممتاز قرآن، عدهٔ بسیاری، تمام قرآن را حفظ کرده و به عنوان «حافظ قرآن» شناخته می شدند که در بحثهای آینده به این مطلب اشارهٔ بیشتری خواهد شد.»
حجم
۱۶۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۱۶۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه