دانلود و خرید کتاب فراتر از خط کشی ها هاشم کرونی
تصویر جلد کتاب فراتر از خط کشی ها

کتاب فراتر از خط کشی ها

نویسنده:هاشم کرونی
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب فراتر از خط کشی ها

کتاب فراتر از خط کشی‌ ها نوشتۀ هاشم کرونی است. این کتاب را نشر حوزه هنری استان فارس منتشر کرده است.

درباره کتاب فراتر از خط کشی‌ ها

کتاب فراتر از خط کشی‌ ها شامل یادداشت‌ها و نقدهای هاشم کرونی بر آثار شاعران عصر انقلاب اسلامی در طول دست‌کم یک‌ونیم دهه است. در این کتاب،‌ هاشم کرونی به نقدوتحلیل شاعران از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵ پرداخته است. او از «قیصر امین‌پور» آغاز کرده و در میانۀ کتاب، ترانک‌های «غلامرضا کافی» را به نقدوتحلیل کشیده و در پایان کتاب، نگاهی به شعرهای «مجید سعدآبادی» داشته است.

نویسنده در سرآغاز کتاب در اهمیت نگاه نقادانه و ادبیات انقلاب اسلامی آورده است که در باب اهمیت نقد به‌صورت عام و نقد ادبی به‌صورت خاص زیاد گفته‌اند و شنیده‌ایم، اما واقع مطلب آن است که ادبیات آن هم گونهٔ ادبیات انقلاب اسلامی بسیار محتاج نقد است و نگاه نقادانه برخلاف باور بسیاری به‌معنای مچ‌گیری و ایرادگرفتن‌های ملانقطی نیست.

خواندن کتاب فراتر از خط کشی‌ ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر می‌تواند کتابی خواندنی و جذاب باشد.

درباره هاشم کرونی

هاشم کرونی در سال ۱۳۵۸ در شیراز متولد شد. او کارشناس رشتۀ زبان و ادبیات فارسی است و در رشته‌های خبرنگاری و مدیریت فرهنگی نیز تحصیل کرده است. او از نوجوانی سرودن را آغاز کرد و بعدها مسئول انجمن ادبی باران، انجمن شاعران جوان و اتحادیهٔ انجمن‌های ادبی فارس شد. او نویسنده و روزنامه‌نگار است و سردبیری برخی مجلات و روزنامه‌ها را بر عهده داشته؛ همچنین به‌عنوان مدیر روابط‌عمومی و کارشناس آفرینش‌های ادبی حوزۀ هنری فارس به فعالیت هنری پرداخته است. او عضو ستاد برگزارکنندهٔ شب شعر عاشورا است. «کلوزآپ از باب اول کتاب مقدس» و «بی‌دهان بی الفبا» ۲ مجموعه شعر او هستند.

بخشی از کتاب فراتر از خط کشی‌ ها

«در باب اهمیت نقد به‌صورت عام و نقد ادبی به‌صورت خاص زیاد گفته‌اند و شنیده‌ایم؛ اما واقع مطلب آن است که ادبیات آن هم گونه ادبیات انقلاب اسلامی بسیار محتاج نقد است و نگاه نقادانه برخلاف باور بسیاری به معنای مچ‌گیری و ملا نقطه‌ای ایرادگرفتن نیست. در باب اینکه نقد ادبی چه زمانی می‌تواند مفید باشد سخنان مختلفی گفته شده است دراین‌رابطه ابتدا باید پذیرفت که در ارزش و اهمیت نقد ادبی نباید تردید کرد؛ زیرا به یاری آن می‌توان از آثار ادبی لذت برد و درکی روشن از محاسن و بدایع و لطایف یافت نقد ادبی تأثیر حقیقی آثار هنری را نتیجه می‌نماید و خط سیر و ذوق مطبوع اثر هنری را در هر دوره و زمان نمایان می‌کند؛ و آن را از رکود و وقفه باز می‌دارد.

از این نظرگاه نقد ادبی زمانی می‌تواند مؤثر و مفید باشد که دور از شایعۀ اغراض باشد و قضاوت راستین و بینش و آگاهی مایه‌های اصلی آن را تشکیل دهد؛ در غیر این صورت نقد ادبی یا هر نوع نقد دیگر نه‌تنها بی‌ارزش است؛ بلکه مضر و گمراه‌کننده نیز است.

در باب حدود نقد نظرات فراوان است اگر به گفتار سخته و فاخر «دکتر زرین‌کوب» در جلد نخست نقد ادبی نظر کنیم ظاهر آن است که نقد ادبی هرچند، در طی تاریخ هرگز به حدودی مقید و محدود نمانده است لیکن در عالم ذوق و ادب همواره وظیفه و عمل خاصی داشته است. این وظیفه وضع و کشف اصول و قواعد کلی ادب و نظر در نحوۀ اجرای آن اصول و قواعد است. این قواعد و اصول در طی تحولات قرون و اعصار برحسب حوایج و مقتضیات، متعددتر و گوناگون‌تر شده است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۰۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۸ صفحه

حجم

۹۰۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۸ صفحه

قیمت:
۱۸,۰۰۰
تومان