کتاب عزازیل (راز توطئه)
معرفی کتاب عزازیل (راز توطئه)
کتاب عزازیل (راز توطئه) نوشتهٔ بوریس آکونین با ترجمهٔ رضا علیزاده در انتشارات نیلوفر منتشر شده است.
درباره کتاب عزازیل (راز توطئه)
کتاب عزازیل (راز توطئه) در دههٔ ۱۸۷۰ در مسکو و سنپترزبورگ روایت میشود. وقتی که اراست فاندورین کارآگاه تازهکار پلیس میفهمد خودکشی یک پسر جوان و ثروتمند به اسم پیوتر کوکورین، در پارک الکساندر اتفاق سادهای نیست که بهراحتی پروندهاش بسته شود. این خودکشی یک پروندهٔ توطئهٔ جهانی را باز میکند که اتفاقات نفسگیری به دنبال خود دارد.
همه چیز در یک عصر زیبا در پارک الکساندر آغاز میشود. وقتی که دختری زیبا همراه معلمسرخانهاش در پارک نشستهاند و پسری جوان روبهروی آنها میایستد. او به دختر زیبا ابراز علاقه میکند و وقتی جوابی نمیگیرد ناگهان با یک اسلحه خودش را میکشد. این اتفاق آغاز ماجرایی پیچیده و عجیب است.
خواندن کتاب عزازیل (راز توطئه) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقمندان به ادبیات داستانی جهان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عزازیل (راز توطئه)
خوب به خاطر دارم، هنگام ظهر بود که از بخش فروریختهٔ باروی بلندبالای اورشلیم وارد آن شهر شدم، همان قسمتی که در زمان قدیم دروازهٔ بزرگ صهیون قرار داشت... پس از سال های متمادی سفر به روستاهای یهودی نشین (فلسطین) و سامره و گشتن در آنها، اکنون با رسیدن به این شهر رخت سفر از تن در آوردم و رحل اقامت افکندم. حدودا سی ساله بودم که وارد اورشلیم شدم، در سن و سالی که با جسم و روح سیر آفاق و انفس کردم، به سفرهای زیادی رفتم، زمین و آسمان را در نوردیدم و کتب بی شماری را صفحه به صفحه از نظر گذارندم و مطالعه کردم. تن خسته، نفس بشکسته، سنگین گام و بی حال در اوج گرمای ماه ابیب (ژوئیه) که تنور شعله ور خورشید در آسمان یله شده بود و مغز سرم را می سوزاند به این شهر گام نهادم.
داستان کتاب معمایی و پلیسی هست و شروع خوبی از لحاظ داستان پردازی و جذابیت دارد اما در چهل درصد پایانی دچار ضعف می شود و احساسم این بود که نویسنده قصد دارد سر و ته داستان را زود جمع
از تک تک لحظات خوندن "عزازیل" لذت بردم. کم پیش میاد کتابهای جنایی به این قشنگی و کاملی :) جوانی اشرافزاده در مسکو با شلیک به خود در مقابل مردم در مکانی عمومی به زندگیاش پایان میده، اما داستان بزرگتر از
من این کتاب رو خریدم و در ابتدا در کتابخانه من نشسته بود ولی الان حذف شده.