کتاب آموزش کاربردی گیت
معرفی کتاب آموزش کاربردی گیت
کتاب آموزش کاربردی گیت نوشتهٔ امین محمدی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر بر گیت هاب، گیت هاب دسکتاپ و گیت لب نیز مروری کرده است.
مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران ناشر تخصصی مجتمع فنی تهران است. این انتشارات با شعارهای «یک کتاب میتواند زندگی ما را تغییر دهد.» و «هر کتاب دیباگران تهران، یک فرصت جدید شغلی و علمی» شروع به فعالیت کرده است. مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران بیش از ۴۰ سال سابقهٔ فعالیت در نشر آثار علمی دارد و با همکاری اساتید و متخصصان و مؤلفان و مترجمان حرفهای و مشهور بیش از ۱۰۰۰ کتاب در حوزههای کامپیوتر و انفورماتیک و دادهپردازی، برق و الکترونیک و مخابرات، تجارت الکترونیک، فناوریهای نوین، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سهبعدی، فنی، مهندسی، عمران، مکانیک، نرمافزارهای کاربردی، آموزش انواع مهارتهای شغلی بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، کاردانش و فنی و حرفهای، حسابداری، مدیریت و منابع انسانی، بازاریابی، آموزش علوم جدید برای فناوران جوان و نوجوانان، مکانیک خودرو، کتابهای کنکوری مقاطع مختلف تحصیلی (پزشکی، فنی - مهندسی، کشاورزی و علوم دامی) و هنر ترجمه و تألیف کرده است.
درباره کتاب آموزش کاربردی گیت
گیت ابزار قدرتمندی است که بهراحتی میتواند گامبهگام کارهای کامپیوتری ما را رصد و پایش کند. هر زمان که نیاز به بهعقببرگشتن و دسترسی به قابلهای قدیم داشته باشیم، میتوانیم از نرمافزار گیت استفاده کنیم. کتاب آموزش کاربردی گیت ما را با گیت و معماری آن، راهاندازی گیت، شروع کار با آن، تنظیمات آن و اجرای دستورات مربوط به گیت آشنا میکند و سپس یادمان میدهد پروژهٔ خود را در گیت بسازیم.
کنترل و تغییرات در فایلها پیش از ورود به مخزن اصلی، بررسی دقیقتر دستورات لاگ و تاریخچهٔ آن و... نیز از موضوعات دیگری هستند که مهندس امین محمدی در کتاب حاضر به آنها پرداخته است. این کتاب در ۲۰ فصل نوشته شده است. نویسنده کوشیده است تا مطالب را بهگونهای ارائه کند که فقط برای متخصصین کاربرد نداشته باشد و بیشتر افراد بتوانند با خواندن آن بهخوبی از این نرمافزار استفاده کنند.
خواندن کتاب آموزش کاربردی گیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علوم کامپیوتر پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۳۶ صفحه
حجم
۱۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۳۶ صفحه