معرفی و دانلود کتاب هزار و یک شب pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هزار و یک شب

کتاب هزار و یک شب

۳.۶ امتیاز(از ۲۷ رأی)

معرفی کتاب هزار و یک شب

کتاب الکترونیکی «هزار و یک شب» اثری از مارتین وودسایت با ترجمهٔ منوچهر اکبرلو و شهلا انتظاریان در انتشارات شهر قلم چاپ شده است.

درباره کتاب هزار و یک شب

این کتاب ۱۰ تا از داستان‌های هزار و یک‌ شب را با زبانی ساده برای کودکان و نوجوانان روایت می‌کند. هزار و یک شب تعدادی از داستان‌های ایرانی و عربی و هندی است که بیشتر آن‌ها در بغداد و ایران می‌گذرد. این داستان‌ها را شهرزاد برای شهریار به‌مدت هزار و یک شب تعریف می‌کند. هزار و یک شب ابتدا به زبان هندی نوشته شده و سپس به پهلوی و بعد به عربی ترجمه شده است. بعدها نیز عبدالطیف طسوجی آن‌ را به فارسی برگردانده است.

کتاب هزار و یک شب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی کودک و نوجوان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هزار و یک شب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهزار و یک شب
عنوان انگلیسیArabian nights: retold from the original
موضوعداستان کودک و نوجوانان
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه گفت‌وگو با مشهورترین داستان‌های جهان

گریپ فروت🍊
۱۴۰۱/۰۶/۳۰

این کتاب همونیه که عمری دنبالش بودم ... من و خواهرم با هم شبا داستانای شهرزادو دنبال میکنیم و ابنقدری کشش و جذابیت داره که بی صبرانه منتظریم شب بشه تا قبل از خواب بخونیمش پیشنهاد میکنم بخونیدش

کاربر ashkan
۱۴۰۱/۰۷/۲۵

زیباس کتاب اصلیش گرونه

۱۴۰۵/۰۲/۲۷

لطفاً کاملشو قرار بدین این کتاب در دوران قدیم از بین رفته ولی نسخه های عربی هنوز موجود ترجمه یکی از اونا رو قرار بدین این اثر کوتاه شده یه شاهکاره

۱۴۰۴/۱۱/۳۰

کاربر مارتیا
۱۴۰۱/۰۷/۱۳

بسیار کتاب زیبا ...... کتابش مثل کتاب قصه‌های خوب برا بچه های خوب هست

۱۴۰۱/۰۸/۱۸

باسلام واقعا کتاب عالی هستش و برای سن نوجوانان توصیه می شود ولی تا صفحه ی ۱۵ دارد لطفا برسی شود.