کتاب برگردان گات ها
معرفی کتاب برگردان گات ها
کتاب برگردان گات ها نوشتهٔ رستم شهزادی (موبد) است. انتشارات فردوس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر دربارهٔ پیدایش زرتشت، آمادگی زمینه برای ظهور، رسالت زرتشت و آموزشهای اوست.
درباره کتاب برگردان گات ها
کتاب برگردان گات ها ابتدا «گاتها» را به شما معرفی میکند. گاتها از کهنترین بخشهای اوستا است. زردشتیان باور دارند که این بخش از خودِ زردشت به یادگار باقی مانده است. گاتها جمع واژهٔ «گات» بهمعنی سرود، شعر و گفتار است. گاتها در میان ایرانیان اهمیت قابلتوجهی داشتند. یکی از دلایل تقدش آنها (در مقایسه با بخشهای دیگر کتاب اوستا) این است که همهٔ اصول دین و آموزشهای کیش زردشتی در آن گنجانده شده است. گاتها مفاهیم و معانی ژرفی دربارهٔ خداشناسی و بیان دلکش و ارزش معنوی بسیاری دارند.
گاتها ۵ بخش دارند. هریک از این بخشها نام اختصاصی خودش را دارد.
کتاب حاضر که موبد رستم شهزادی آن را نوشته، تهیه و تنظیم کرده است، به موضوعاتی مانند پیدایش زرتشت، آمادگی زمینه برای ظهور، رسالت زرتشت و آموزشهای او پرداخته است.
خواندن کتاب برگردان گات ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه پیرامون گاتهای اوستا در دین زردشت پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب برگردان گات ها
«از آن جایی که برگزیدن بهترین راه برای مردم کار دشواری است من برای رهبری شما برگزیده شدهام. رهبری که اهورامزدا گواه راستی و درستی اوست. باشد که همه برابر آیین مقدس مزدا زندگی کنیم.
(یسنا ۳۱، بند ۲)»
خوب