کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه
معرفی کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه
کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه نوشتهٔ محمد باقریان است که با همکاری گروه تحقیق و توسعه مؤسسه سیمای جوان تهیه و تنظیم شده است. انتشارات روزنه این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. عنوان دیگر این اثر «سرزمین من» است.
درباره کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه
کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه، پس از مقدمات، در ۷ بخش به موضوع روایت ساماندهی مجدد اندیشه و توسعهٔ «سرزمین من» یا «سرزمین توحید» پرداخته است. نویسنده این سرزمین را سرزمینی میداند که با «شناخت موقعیت» خود در تاریخ و هستی، بهدنبال فهم تازهای از انسان، خدا، هستی و عاقبت کار این جهان باشد.
این کتاب (سند) با رویکردی زبانبنیاد کوشش کرده است تا هستی و خداوند را از نو فهم کند. کتاب برای نیل به این هدف، «سامانه هرمنوتیک لسان صدیق» را معرفی کرده و روایت خود را از هویت جمعی و تحولخواهی در طول تاریخ بیان کرده است.
کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه نوشتهٔ محمد باقریان روایتی است که با تلاشهای گروهی و جمعی به نتیجه رسیده است.
خواندن کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ تأویل قرآن پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب روایت سند ساماندهی مجدد اندیشه و توسعه
«مرور تجربیات، تاریخ و رویدادهای دههها و یا شاید سدههای اخیر نیز نشاندهنده آن است که اغلب مشکلات و معضلات نه تنها حل نشده بلکه در بطن و ساختارهای کشور، تعمیق و تشدید و نهادینه شدهاند.»