کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱
معرفی کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱
کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱ نوشتهٔ کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد و ترجمهٔ سپیده شایقی ابرغانی و فاطمه استادحیدرنجار و رزا جباری و تهمینه ولی پور و زهره هزارپیشه است. انتشارات پشتیبان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱
کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱ گزارش فناوری و نوآوری سال ٢٠٢١ میلادی در سازمان ملل متحد را در بر گرفته و از جنبههای اجتماعیِ تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات سخن گفته است. این کتاب ۵ فصل دارد. عنوان برخی از فصلها و بخشهای این اثر عبارت است از رفاه در میان فقر، کاهش نابرابری، توسعهٔ سریع در مرزهای دیجیتالی، انسان و ماشینآلات در حوزهٔ مشاغل، نوآوری همراه با برابری و الزامات مهم و کلیدی جهت کسب نتایج مناسب.
خواندن کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گزارش فناوری و نوآوری 2021؛ موج سواری بر فناوری با رعایت برابری سازمان ملل، جنوا، ۲۰۲۱
«کشورهای درحالتوسعه، بهویژه کشورهای کمدرآمد، نمیتوانند چنین فرصتهای جدید حاصل از تغییرات فناورانه را از دست بدهند. هر کشوری به سیاستگذاریهای علم، فناوری و نوآوری متناسب با مرحلهی توسعهی خود نیاز خواهد داشت. برای برخی، این امر به معنای ترویج فناوریهای پیشرو است، درحالیکه برای سایرین، تلاشی جهت بهره بردن کامل از فناوریهای موجود، بهمنظور ایجاد تنوع در اقتصاد و ارتقاء بخشهای سنتی آنها است. برخی دیگر میتوانند مشارکت عمیقتری در ارتباط با توسعه و تطبیق فناوریهای پیشرو داشته باشند، اما همهی کشورهای درحالتوسعه باید افراد و شرکتها را برای دورهی تغییرات سریع آماده کنند. موفقیت در قرن بیست و یکم مستلزم یک رویکرد متعادل است - ایجاد یک پایگاه صنعتی قدرتمند و ارتقاء فناوریهای پیشرو که بتواند به ارائهی سند ۲۰۳۰ و چشمانداز جهانی آن در مورد جوامع مردم محور، فراگیر و پایدار کمک کند.»
حجم
۴٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه
حجم
۴٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه