کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان
معرفی کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان
کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان نوشتهٔ آمبر مورگان با ترجمهٔ عاطفه مازوساز و حوریه باقری در انتشارات آوای نور چاپ شده است. این کتاب به معرفی بازیهای لذتبخش برای تبدیل هیجانات پرخاشگرانه کودک به مهارتهای خلاقانه میپردازد.
درباره کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان
ازآنجاکه کودکان بهویژه خردسالان، توانایی کاملی برای شناخت و در مرحله بعد کنترل هیجانات خود بهخصوص خشم و عصبانیت ندارند، این امر سبب میشود تا آنها پرخاشگر شوند. اما در این میان، آنچه مهم است چگونگی گفتار و رفتار والدین در محیط خانواده و معلّمان و مربّیان در محیطهای آموزشی است که میتواند مهمترین عامل در جهت آموزش و تعدیل هیجان خشم و عصبانیت کودکان باشد. نویسنده در این کتاب، با شناسایی و ارائه عوامل مؤثر در تحریکپذیری و بروز خشم در کودکان، مدیریت و کنترل این هیجان به شیوهای مناسب را برای آنان هموار میسازد و همچنین با آموزش راهکارهایی کارآمد، مؤثر و جذاب به شیوهای فعالیت محور و بازی گونه در راستای شناخت و کنترل هیجان، خشم و عصبانیت کودکان به والدین و مربیان یاری میرساند؛ تا کودکان نیز بتوانند با استفاده از این تدابیر در زندگی خود، از پیامدهای ناگوار طغیان خشم همچون اختلالات رفتاری، خلقوخوی تحریکپذیر یا افسردگی در امان باشند.
بازیهای آموزشی مطرح شده در این کتاب با هدف آموزش روشهای درست مدیریت خشم، علاوه بر ایجاد کسب لذت در کودکان، سبب میشود تا آنها مهارتهای مؤثر کنترل خشم را یاد بگیرند. در غیر این صورت آنها نمیدانند که چگونه باید بهدرستی با این هیجان خود مواجه شوند.
کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه و استفاده از راهکارهای متنوع این کتاب با هدف آموزش مدیریت خشم برای والدین، معلمان و مربیان مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب بازی های مدیریت خشم برای کودکان
«چه چیزی باعث خشم میشود؟
علت خشم برای همه متفاوت است. برخی افراد فقط به چیزهای خاصی پاسخ می دهند. شاید فرزند شما از باختن در یک بازی فوتبال متنفر باشد، اما همتیمی هایش تحت تاثیر قرار نگرفتهاند یا اندکی پس از آخرین سوت، باخت را فراموش میکنند. دلایل زیادی وجود دارد که کودکان خونسردی و آرامش خود را از دست میدهند که عبارتند از:
- مشکلات با دوستان
- امتحانات دشوار مدرسه
- مشاهده مشاجره اعضای خانواده با یکدیگر.
- راه خود را پیدا نکردن.
- تغییرات طبیعی در بدنمان
- بد رفتاری با آنها.
آیا میتوانید به زمانی فکر کنید که فرزندتان واقعاً عصبانی شده است؟ آیا میتوانید به یاد بیاورید که دقیقاً قبل از آن چه اتفاقی افتاده است؟ خشم خود به خودی نیست. بلکه با احساسات دیگر شما مرتبط است. کودکان ممکن است تحت تأثیر خشم خود، احساس ترس یا استرس نیز داشته باشند.
استرس: تکالیف مدرسه میتواند سخت و دشوار باشد. این امر باعث میشود کودکان احساس بیماری داشته باشند. قلبشان تندتر بتپد، یا سردرد بگیرند. آنها ممکن است از آزمونهایی که نمیخواهند در آن شکست بخورند، بترسند، بنابراین در کلاس حاضر میشوند و فعالیت میکنند.
غمگین: آیا آنها شروع به گریه کردند؟ یا جیغ کشیدند و فریاد زدند؟ آیا احساس خشم و عصبانیت میکردند یا به دیگران، آزار و به وسایل، صدمه و آسیب میرساندند؟
ترس: به اولین روز مدرسه خود در کلاس اول فکر کنید، آیا نگران بودید که نمیتوانید با دیگران دوست شوید؟ کودک شما هر روز با وضعیتهای جدید و چالشبرانگیز مواجه میشود. ترس باعث میشود نگران چیزهای ناشناخته باشیم. پس این عامل میتواند خشم را تحریک کند.»
حجم
۴۷۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
حجم
۴۷۲٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه