کتاب قصه های پدر و پسر
معرفی کتاب قصه های پدر و پسر
کتاب قصه های پدر و پسر نوشته لئوپولد شووو است. این کتاب را انتشارات پایتخت منتشر کرده است.
درباره کتاب قصه های پدر و پسر
دانی پسر کوچکی است که با پدرش داستانهای بامزه میسازند. دانی بخشی از داستان را میگوید و پدرش آن را ادامه میدهد تا داستانی جذاب ساخته شود. این کتاب به کودکان کمک میکند هم داستانهای بامزه بخوانند و هم یاد بگیرند خودشان قصه بسازند.
در داستان اول دانی ماجرای یک کانگورو را میگوید که ته کیسهاش سوراخ شده است و پدرش کمک میکند داستانش کامل شود.
خواندن کتاب قصه های پدر و پسر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب پدر و پسر برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.
بخشی از کتاب قصه های پدر و پسر
«روی صندلی راحتی نشسته بودم. کتابی روی پایم بود. هنوز کاملاً نخوابیده بودم که صدایی را شنیدم که میگفت: بابا!
صدا از زیر صندلیام میآمد. شاید هم از پشت صندلی. بههرحال از جایی میآمد که نمیتوانستم بفهمم موضوع از چه قرار است. حتماً «دانی کوچولو» داشت با چیزی که گفته بودم بازی نکند، بازی میکرد. بهتر بود نگاه نکنم و ندانم که دارد چهکار میکند. بی آن که تکانی به خود بدهم، جواب دادم: چیه؟
صدا، همچنان که از همان سمت میآمد، گفت: من یه داستان درست کردهام.
- اوه! یک کله از کنار آرنج چپم نمایان شد و سرخورد لای پاهایم. دستهایش را باز کرد و روی دو زانویم گذاشت و خوب به صورتم نگاه کرد و با اطمینان گفت: یک داستان حسابی!
- تعریف کن!
بیمقدمه شروع کرد: روزی، روزگاری، خانم کانگورویی بود که سوراخی در ته کیسهاش وجود داشت. منتظر بقیه داستان شدم. چیزی نشنیدم. دیگر چیزی نگفت. کمی صبر کردم و پرسیدم: و بعد؟
- هیچی! همین، تموم شد. او ته کیسهاش سوراخ داشت! همهاش همین!
- تو به این میگی داستان؟
۔ اگر این یک داستان نیست، پس چیه؟
- خب به نظر من شروع به داستانه، نه یک داستان! و برای این که داستان بشه، یه داستانه واقعی، باید میگفتی چه بر سر این خانم کانگورو اومده، همون خانم کانگورویی که ته کیسهاش سوراخ بود.
- اتفاقی کیسهاش سوراخ شده؟
- این رو قبلاً هم گفته بودی. باید تعریف کنی چرا سوراخ شده. به نظر من داستان تو اصلاً خوب نیست، حتی یک داستان احمقانه هم نیست. ممنون ...
- داستان من احمقانه هم نیست؛ چون کلی اتفاق برای خانم کانگورو افتاد.
- تعریفشون کن!
- چطور می خوای تعریفشون کنم؟ میدونم کلی اتفاق براش افتاده، ولی نمی دونم چه اتفاقهایی!»