کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی
معرفی کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی
کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی نوشتهٔ گری اس. می و کاستاس جی. اسپانوس و ترجمهٔ سعید حسینزاده و محمدحسن محمدیان است و نشر گلسنج آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی
کتاب مبانی تولید و کنترل فرآیند نیمههادی به شما دید جامعی در زمینهٔ ساخت، تولید و کنترل فرآیند نیمههادی ارائه داده و میتواند زمینههای جدیدی را جهت پژوهش، پیش روی دانشجویان و اساتید باز کند.
خواندن کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان و علاقهمندان به حوزهٔ فرایند نیمه هادی و مدارهای مجتمع و مدلسازی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مبانی تولید و کنترل فرایند نیمه هادی
به زبان ساده، تولید را میتوان اینگونه تعریف کرد: فرایندی که بهوسیلهی آن مواد اولیه به محصولات نهایی تبدیل می شوند. هدف این نوشتار بررسی موشکافانهی روششناسی تبدیل مواد و ملزومات الکترونیکی به مدارهای مجتمع نهایی و محصولات الکترونیکی در محیطهای تولید میباشد. موضوع این نوشتار، مطالب مرتبط با تولید صنعتی قطعات و مدارهای میکروالکترونیکی شامل سلسلهمراتب ساخت، کنترل فرایند، طراحی آزمایشگاهی، مدلسازی فرایند، مدلسازی بازده و سیستمهای تولید به کمک کامپیوتر و تولید یکپارچهی کامپیوتری (CIM/CAM) میباشد. این نوشتار شامل توصیفات نظری و عملی اصول مقدماتی تولید، برخی مطالعات موردی، مثالهای نمونه و تمرینهای پیشنهادی خواهد بود. کتاب حاضر میتواند بهعنوان درس تولید قطعات نیمههادی برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و بهراحتی برای یک نیمسال در نظر گرفته شود.
فصل ۱ کتاب تاریخچهای از تولید مدارهای مجتمع ارائه داده و مروری بر تولید نیمهرساناهای نوین خواهد داشت. در فصل ۲ مروری جامع بر فنآوری تولید و روند فرایندهای به کار گرفتهشده برای تولید انواع محصولات نیمهرسانا را فراهم آورده ایم. روشهای متنوع پایش فرایند، شامل قسمتهایی که متمرکز بر محصولات ویفری است و آنهایی که متمرکز بر تجهیزات به کار گرفتهشده برای تولید ویفرها است، در فصل ۳ مورد بحث قرارگرفتهاند. بهعنوان پیشدرآمدی بر موضوع کنترل فرایند آماری (SPC)، فصل ۴ مروری بر اصول مقدماتی آماری خواهد داشت. درنهایت، مقیاس کلیدی مورد استفاده برای ارزیابی هر فرایند تولید، هزینه است و هزینه تحت تأثیر مستقیم بازدهی میباشد. بنابراین مدلسازی بازده را در فصل ۵ آوردهایم. سپس در فصل ۶ بر کاربرد SPC بهمنظور تحلیل مسائل کیفی و بهبود بازده تمرکز خواهیم نمود. طراحی آماری آزمایشگاهی که در فصل ۷ آمده است، رویکردی قدرتمند برای تغییر اصولی شرایط فرایند قابلکنترل و تعیین اثرات آنها بر پارامترهای خروجی ـ که کیفیت را میسنجند میباشد. سپس میتوان از دادههای حاصل از آزمایشهای آماری برای ساخت مدلهای فرایند استفاده نمود که ما را قادر میسازد بتوانیم رفتار فرایند تولید را تحلیل کرده و پیشبینی کنیم. مفاهیم مدلسازی فرایند در فصل ۸ آمدهاند. درنهایت، برخی موضوعات در زمینهی کنترل پیشرفتهی فرایند، شامل مرحله به مرحله، کنترل نظارتی و شناسایی عیب تجهیزات و فرایند در فصلهای ۹ و ۱۰ خواهند آمد.
حجم
۲۰٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه
حجم
۲۰٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه