کتاب آب هست!
معرفی کتاب آب هست!
کتاب آب هست! نوشته حمیدرضا رضوانی اول است. این کتاب را انتشارات ارسس برای کمک به درک بهتر منابع آب نوشته شده است.
درباره کتاب آب هست!
شاید این یک کتاب کوچک و جمع و جور به نظر برسد اما پیام بزرگی را در خود دارد و آن هم «آب هست» است. تصویرگری این کتاب به رسم بسیاری کتابهای ترجمه خارجی بهدست خود نویسنده انجام شده است و یک سبک جدید در تصویرگری را ارائه کرده. این یکی از کوچکترین و کم صفحهترین کتابهای حمیدرضا رضوانی اول است که آن را عرضه کرده. سبک نگارش کتاب به گونهای است که گمان میکنید این کتاب را یک نویسند خارجی نوشته و سپس ترجمه شده است اما خود نویسنده معتقد است که این شیوه برای این کتاب مناسب بوده است.
این کتاب برای سنین مختلف ممکن است جذاب باشد و آن هم بخاطر نوع خاص تصویرگریاش است. اسامی که در کتاب استفاده شده گلچینی از اسامی بینالمللی است.
خواندن کتاب آب هست! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به درک بهتر منابع طبیعی پیشنهاد میکنیم.
#۱۱۱ وقتی میتوان با کمی افزایش صفحات کتاب داستان کاملتر و جذابتری خلق کرد که چیزهای بیشتری هم به خواننده یاد بدهد، چه دلیلی دارد یک داستان ۱۵۰ کلمهای بنویسیم؟ دغدغه نویسنده را تحسین میکنم و همچنین سبک تصویرگری جدیدش را،
برای بچه های کوچک خوبه
سلام این کتاب درمورد این بود که چگونه از آب خود صرفه جویی کنیم به نظر من تصویر ها رو خوب نکشیده بود چون من اصلا هیچی نفهمیدم خب من خوشم نیومد ولی برای بچه های زیر ۷سال مناسبه البته
کتاب خوبی بود در این کتاب چند بی آب هست که یه روز آدمای این روستا میان مشورت میکنن که چیکار کنن چی نکن که یکی از بچه ها فکری به سرش میزنه اگه میخواین بدونین که چه فکری این کتابو
تصاویر نامفهومی داشت و کوتاه بود. برای زیر 6 سال بهتر هست.
خوبه ولی یک کم بایید نمره ی متوسط رو بهش داد!
تصویر خوبی نکشیده بودند فقط خوبیش این بود که صرفه جویی در آب خوبه من توصیه نمی کنم این کتاب رو
تصاویر نامفهامی داشت نفمیدم اصلا چیه ولی ولی خوب بود اگه صفحاتش زیاد تر بود و مقدمه داست با مفهوم تر بود
به نظر من موضوع این کتاب اصلا آب نبود و آب را به عنوان یک مثال بیان کرد. موضوع اصلی این کتاب، کتاب خوندن و کسب دانش بود که بیانگر تسهیل کارها میشه.
خیلی خوب ۲۰