کتاب نقطه
معرفی کتاب نقطه
کتاب نقطه نوشتهٔ پیتر رینولدز و ترجمهٔ شیما بیات است و نشر نگره آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نقطه
این کتاب داستان پسری به نام وشتی است که فکر میکند نمیتواند نقاشی کند و اصلا استعداد هنری ندارد. اما با تشویق معلمش، اعتماد به نفس خود را بازمییابد، معلم از او می خواهد که فقط یک علامت روی صفحه بکشد، خلاقیتش شکوفا میشود و برای خودش صاحب سبک میشود و راهنمای کسان دیگری میشود که مثل روز اول خودش اعتماد به نفس لازم را نداشتند که کاری انجام دهند. این داستان ساده و جذاب و آموزنده نشان میدهد که چگونه اعتماد به نفس شکل میگیرد و استعدادها و خلاقیت فردی شکوفا میشود. این کتاب برای گروه سنی ب یعنی سالهای آغاز دبستان (کلاسهای اول، دوم و سوم) مناسب است.
خواندن کتاب نقطه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان ۷ تا ۱۰ ساله پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نقطه
کلاس نقاشی تمام شده بود اما وشتی چسبیده بود به صندلی اش. کاغذ نقاشی او هنوز خالی بود. خانم معلم روی کاغذ خالی وشتی خم شد و گفت: «اوه! یک خرس قطبی در کولاک برف.»
مطالعه ی نسخه چاپی* من این کتاب رو تا حالا برا بچه های زیادی خوندم و تقریبا همشون باهاش ارتباط گرفتن و دوست داشتن. برا معلما واجبه که بخوننش. موضوعش، انگیزه دادن یک معلم به دانش آموزشه و اینکه: تو
این نویسنده هر چی مینویسه عالیه..این کتابش هم عالیه.
یک داستان ساده اما عمیق ...برای پسرم میخونمش و خودمم لذت میبرم
وقتی یک معلم باشی سخت ترین کار کلاس میشود انگیزه دادن به بچههایی که فکر میکنند نمیتوانند از عهده کار بربیایند. معلم وشتی کارش را به درستی انجام داد، چه راه کار جالبی برای اینکه به او بگوید تو حتی
لطفا بقیه کتابهاشو هم بذارین، و لطفا به طاقچه بینهایت هم اضافه کنین... .
کافیه فقط شروع کنی با آنچه که میتوانی!
ارزش خواندن را دارد.
بخونیدش و توصیه کنید به خوندش هرچقدر که میتونید برای بچه های بیشتری بخونید تا هم خودمون و هم بچه ها یادمون بمونه که یه نقطه کافیه🌱
تشویق کودک به بروز خلاقیت از سمت معلم،مضمون این کتابه.میگه خلاقیت چندان چیز عجیب و غریبی نیست. البته اگر جای مترجم بودم اسم شخصیت رو عوض میکردم.😒 یعنی چی واشتی!!!
سلام من هستی هستم. کتاب رو به شما هم توصیه میکنم فکر میکنم برای شما هم جالب و قشنگ باشه ❤️💛