کتاب چسب زخم برای زندگی
معرفی کتاب چسب زخم برای زندگی
«چسب زخم برای زندگی» نوشته لوئیز ال. هی( -۱۹۲۶)، نویسنده انگیزشی آمریکایی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«هنگامی که من در مورد روند منفی تجارت یا اقتصاد چیزهایی میشنوم، بلافاصله این عبارت تأکیدی را تکرار میکنم: «این موضوع ممکن است در مورد برخی از افراد درست باشد، اما در مورد من صدق نخواهد کرد. کار و کاسبی من همیشه رونق دارد صرف نظر از اینکه کجا هستم یا چه اتفاقی بیافتد.» همانطور که به این عبارات فکر میکنید و آنها را تکرار میکنید، در واقع در حال ساختن و خلق تجربیات و اتفاقات زندگی آیند خود هستید. مراقب طریقه صحبت کردنتان راجع به رفاه باشید. شما همیشه دو راه دارید: یا فکر کردن به فقر و یا فکر کردن به رفاه. حداقل در طول هفته، آینده، توجه کنید که چگونه در مورد پول یا در مورد کار، خطمشی زندگی، اقتصاد، شغل، پسانداز و بازنشستگی صحبت میکنید مراقب جملههایی که به زبان میآورید باشید و مواظب باشید که با صحبتهای فعلیتان، آیندهای همراه با فقر برای خودتان خلق نکنید.
آیا اکنون شغلی دارید که فکر میکنید در آن گیر افتاده و دست و پا میزنید؟ آیا از شغلتان متنفر هستید و یا اینکه متوجّه شدهاید که فقط به خاطر درآمدش این کار را انجام میدهید؟ دستورالعملهای ویژهای وجود دارد که میتوانید آنها را انجام دهید تا تغییرات مثبتی به وجود آورید. این عقاید ممکن است ساده یا احمقانه به نظر برسند، اما من مطمئنم که بسیار کارآمد و مؤثرند. من افراد بیشماری را دیدهام که وضعیت کاریشان را تغییر داده و بهتر کردهاند. قویترین ابزاری که شما میتوانید برای تغییر دادن یک موقعیت یا وضعیت به کار برید «متبرک کردن با عشق» است. مهم نیست که کجا کار میکنید یا چه احساسی در مورد محل کارتان دارید. آن را با عشق متبرک کنید.»
کتاب های لوئیز ال هی واقعا عالی وکاربردی هستن و دریچه زیبای به جهان هستی بازمیکنه
آخرین کتاب لوئیز هی هست و بسیار مطالب جالبی داره