کتاب دروغ ها و حقایق رژیم های غذایی کاهش وزن
معرفی کتاب دروغ ها و حقایق رژیم های غذایی کاهش وزن
کتاب دروغها و حقایق رژیمهای غذایی کاهش وزن نوشتهٔ سوزان کلاینر و ملودی شوئنفلد با ترجمهٔ سمیراسادات قالیشورانی در انتشارات مبانی چاپ شده است.
من میدانم که شمابه چه فکر میکنید:
«اوه، عالی است. یکی دیگر از کتابهای (رژیم غذایی) کاهش وزن.»
کاملاً درست فکر میکنید، واقعیت این است که، صنعت کاهش وزن میلیونرهای زیادی ایجاد کرده است (و همچنان هم ادامه دارد). تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که به «راز نهایی جادویی برای رسیدن به اندامی که همیشه میخواستید» برسید. من چنین قولی نمیدهم، زیرا چنین جادویی وجود ندارد.
درباره کتاب دروغها و حقایق رژیمهای غذایی کاهش وزن
اگر به دنبال یک برنامه غذایی و برنامههای محدود کننده رژیم غذایی یا برخی از عناصر جادویی هستید که زندگی شما را تغییر میدهد، این کتاب برای شما مناسب نیست. اگر به دنبال «یکشبه و بدون تمرین به عضلات شکم شش تکه رسیدن» هستید، این کتاب برای شما مناسب نیست.
اگر همه اطلاعات موجود در آن شما را گیج کرده است، اگر یک میلیون رژیم غذایی بدون موفقیت داشتهاید، آیا به یک رژیم غذایی خاص فکر کردهاید و میخواهید در مورد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید، یا اگر فقط مطالعه در مورد علم رژیم غذایی را دوست دارید، خب این کتاب به خوبی میتواند برای شما کاربرد داشته باشد.
من در حال نوشتن این کتاب (رژیم غذایی) برای روشن کردن دانش فعلی در مورد روند رژیمهای فعلی هستم. من توضیح میدهم که چه چیزی مفید است، چه چیزی ممکن است مشکلآفرین باشد و یک داستان کوتاه را تعریف میکنم و دروغهایی را که گفته میشود تا به شما یک برنامه خاص بفروشد، ناامید میکنم.
ما دائماً با اطلاعات متناقضی بمباران میشویم، و بیایید این را بپذیریم که باعث سردرگمی ما میشوند. به این کتاب اینگونه نگاه کنید که من کاپشن خود را روی استخر گل آلود اطلاعات میاندازم تا از آن عبور کنید و امیدوارم کفشهایتان را خیلی کثیف نکنید.
بنابراین، در حال حاضر، فقط سعی کنید جلوی چرخش چشمان خود را با فکر یک کتاب کاهش وزن دیگر بگیرید، و در جستوجوی ایجاد تغییرات پایدار در زندگی به من بپیوندید. امیدوارم دیگر مجبور نباشید کتاب دیگری برای کاهش وزن بخوانید.
کتاب دروغها و حقایق رژیمهای غذایی کاهش وزن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند دربارهٔ بدن خود و انواع رژیمهای غذایی اطلاعات مفیدی کسب کنند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب دروغها و حقایق رژیمهای غذایی کاهش وزن
چربی اشباع شده و ادعاهای مربوط به لاغری بیاییـد بـه موضـوع بیکـن و روغـن نارگیـل مطالبـی را اضافـه کنیـم. بسـیاری از مبلغـان رژیـم کـم کربوهیـدرات از مزایـای چربیهای اشـباع شـده یـاد میکنند و توضیـح میدهند کـه هیـچ ضـرری بـرای سـلامتی مـا ندارنـد. هنگامـی کـه منابـع چربیهای اشـباع و سـایر عادتهای زندگی و رژیـم غذایی در نظر گرفته نشـوند، مطالعات نشـان میدهد کـه آنهـا در حقیقـت بسـیار بیضرر هستند.
اگرچه مسئله زمانـی بغرنجتر میشود کـه چه منابـع غذایی جایگزین چربیهای اشـباع شـده میشوند، وقتـی چربـی اشـباع شـده را بـا چیـز دیگـری جایگزیـن میکنیم، مسـئله بدتـر میشود. بـرای مثـال، یـک رژیـم غذایـی غربـی حـاوی کربوهیدراتهای تصفیـه شـده، حـاوی چربیهای ترانـس و قندهـای زیـادی اسـت.
اگر قبلاً ذکر کردم رژیـم غذایـی سرشـار از چربـی اشـباع شـده را بـا یـک رژیم غربی مانند یـک رژیم غذایی که مقایسـه کنیـد، چربیهای اشـباع شـده بـدون غذاهـای هلههوله خطـر کمتـری از مشکلات قلبـی و سـایر بیماریها را نشـان میدهد.
امـا وقتـی رژیـم غذایـی حـاوی چربیهای اشـباع شـده بـا یکـی از چربیهای اشـباع نشـده یـا چنـد غیراشباع ماننـد امـگا -۳ و امگا -۶ مقایسـه شـود، خطر ابتلا به بیماری بـرای چربیهای اشـباع بسـیار بیشـتر است. وقتـی چربیهای اشـباع شـده بـا کربوهیدراتهای پیچیـده و فـرآوری نشـده ماننـد سـبزیجات، لوبیـا و غـلات کامـل جایگزیـن شـوند، خطـرات نیـز کاهـش مییابد.
چربـی اشـباع شـده از شـیر و پنیـر ممکـن اسـت خطـر بیمـاری قلبـی را بیشـتر از گوشـت کاهـش دهـد، امـا چربیهای اشـباع نشـده هنـوز برتـر از هـر دو نـوع چربـی اشـباع هسـتند بـه نظـر میرسد جایگزینـی چربیهای اشـباع حیوانـی بـا پروتئیـن - بـه ویـژه پروتئیـن گیاهـی - احتمـال ابتلا بـه بیمـاری قلبـی را نیـز کاهـش میدهد.
علـاوه بـر ایـن، بـدن بـه طـور طبیعـی چربیهای اشـباع شـده را تولیـد میکند. مصـرف آنهـا ضـروری نیسـت. نتیجـه نهایـی ایـن اسـت کـه نیـازی بـه خـوردن چربیهای اشـباع از نظـر بیولوژیکـی نیسـت. وقتـی نوبـت بـه مصـرف آنهـا میرسد، فقـط کاهـش چربیهای اشـباع نیسـت - بلکـه جایگزینـی آنهـا بـا چیزهـای سـالم مدنظـر اسـت.